vrijdag 21 april 2017

Kind en gezin afspraak

Kind en Gezin neemt hiervoor contact met je op. Voeg zeker je telefoonnummer toe bij je registratie. Op die manier kunnen we je makkelijk bereiken! Vanaf nu kan je je enkel inloggen en registreren met eI token of Itsme. Deze jubileumdag wordt officieel geopend met een toespraak van Hare Majesteit Koningin Mathilde.


Bereken kortste route naar het consultatiebureau. Voeg afspraken toe aan je persoonlijke agenda. Het heeft als opdracht om actief bij te dragen tot het welzijn van jonge kinderen en hun gezinnen door dienstverlening op de beleidsvelden.


Geef je kind de tijd om te leren en te oefenen. Geduldig blijven is dus de boodschap. En zindelijk worden, daar werk je samen aan: met ouders, opvang, grootouders, kleuterschool… Het Plaspoort is een handig instrument om elkaar op de hoogte te houden. Ook voor de geboorte kan een verpleegkundige of gezinsondersteuner al op huisbezoek komen bij jou om administratieve, persoonlijke, financiële… hulp te bieden en je wegwijs te maken in de gezondheidszorg. Maak, verzet of annuleer een afspraak in een consultatiebureau.


Kind en gezin afspraak

Voor de organisatie van de consultaties is de inbreng van vrijwillige medewerkers bijzonder belangrijk. Zij zijn een schakel tussen het doelpubliek en de dienstverlening. Je kan hier na afspraak gratis terecht voor een consultatie.


In principe is deze afspraak in de eigen woonplaats, op het consultatiebureau dat het kind daarvoor ook bezocht. De leerlingen uit groep worden dit schooljaar nog wel op school uitgenodigd en worden daar gezien door de doktersassistente. Samen met de arts, verpleegkundige en ervaren vrijwilligers in het consultatiebureau loods je je kindje vlot en veilig door de eerste levensjaren. We volgen de groei, gezondheid en ontwikkeling van je kind op. Een team van artsen, verpleegkundigen en vrijwilligers staan klaar om jullie kindje op belangrijke.


Kind en gezin afspraak

Weldra zal deze fb pagina afgesloten worden. Al een afspraak op het consultatiebureau? Zoek en plan een moment in dat jou het beste past. In een aantal stappen regel je een afspraak. Zo kunnen we het probleem sneller achterhalen.


Onze excuses voor dit ongemak! De kosten van de opvang zijn fiscaal aftrekbaar. Wij bieden ook occasionele en vakantieopvang. Tijdens een consultatie kan je.


U moet geen afspraak maken: Voor uw eerste consultatie. Als u uw baby alleen wil meten en wegen. Breng zeker het ‘Kindboekje’ mee. Het aanbod wordt aangepast aan de noden van het gezin.


Het Sociaal Huis van Ichtegem organiseert het Consultatiebureau voor het Jonge Kind op onze gemeente. Deze consultaties worden georganiseerd op afspraak en zijn gratis. Daarnaast kan u ook steeds op afspraak komen.


Ook in onze regio zijn veel straffe huizen van het kind waarop jullie als gezin beroep kunnen doen. Vraag aan je regioverpleegkundige meer informatie! Welkom in het Huis van het Kind , waar ouders en kinderen thuis zijn. Je kan er terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien. Vaak gaat opgroeien vanzelf en opvoeden ook.


En als dat niet zo is, is er vaak de hulp van familie en vrienden, leerkrachten op school, de huisarts en specifieke therapeuten. Maar soms is dat niet genoeg en zit u op een dood spoor. Je kan bij ons terecht met je verhaal, vragen of zorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts