dinsdag 25 april 2017

Feest op de dijk bredene

Optredens van Vlaamse artiesten. K people interested and 1people going. Feest op de Dijk Bredene. Op een gezellige zomeravond de kraampjes van Bredene afschuimen. De wekelijkse zomeravondmarkten in Bredene is er gedurende juli en augustus op alle vrijdagen van 17.


De marktkramen bevinden in de Kapelstraat. Een unieke show vol entertainment, animatie en vooral heel veel muziek! Vanaf 15ukunnen bezoekers er terecht aan standjes, kraampjes en voor verschillende activiteiten.


In the summer there is almost daily something organized (the region of) Bredene. Toggle navigation Menu. Skip navigation Sign in. This video is unavailable. Het einde van alweer een schitterende zomer betekent ook het einde v. Wenduine, Mariakerke, Westende, Middelkerke, Bredene en Nieuwpoort zijn de badsteden waar je moet zijn voor tien onvergetelijke avonden.


Feest op de dijk bredene

Keer gedeeld Alhoewel er op deze locatie voor één keer geen dijk te bespeuren viel, kwam de massa toch opdagen om in openlucht en zelfs in het zonnetje te genieten van de optredens van o. Het mooie van onze formule is dat we de muziek combineren met leuke spelletjes, waardoor het publiek kans maakt om met toffe prijzen naar huis te gaan, want er valt heel wat te winnen. Evenement Categorie: Live on Tape. Locatie Bredene Duinenplein Bredene , Belgi. Out of these cookies, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are as essential for the working of basic functionalities of the website. Niet getreurd want het is tijd voor hun Summer Deals!


Sla je slag op impermo. Ook kunt u via Bredene. Veranstaltungen in Bredene.


Vor allem im Sommer finden fast täglich Feierlichkeiten statt, wie verschiedene Märkte, Folklore, Musikauftritte und verschiedene Sportveranstaltungen. Doch auch im Rest des Jahres wird eine Vielfalt von Freizeitaktivitäten organisiert. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen ( de omgeving van) Wenduine.


Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten georganiseerd. Dienstverlening bij handicap. Een optreden zien of een feest , receptie, of meeting organiseren? Contacteer het Staf Versluyscentrum te Bredene.


De temperaturen stijgen net zoals het toeristisch aanbod in Bredene dat elk jaar ruimer wordt. Er worden de volgende dagen dan ook heel wat toeristen verwacht aan de kust en in het bijzonder in Bredene. De feestelijke opener is de Paasfoor, op de parking over het Meeting- en Eventcentrum Staf Versluys.


Op 5-jarige leeftijd gaf hij zijn eerste optreden en sindsdien is hij niet meer te stoppen. Vrielynck staat al sinds kindsbeen af op podia. De uitstekende mix van strand en duinen maken dit echter goed. Bredene is een stad in de provincie West-Vlaanderen in België en is de beste locatie voor kampeer toerisme.


Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Jérémie live aan het werk zien kan op onderstaande events.


Entdecken Sie eine Auswahl aus dem umfangreichen Angebot und sehen Sie, wohin Sie dieses Jahr für Spaßtagebücher gehen sollten. Servicio para discapacidad. Kerstconcert Christoff met Scaletta.


Daarna gaat het richting Bredene , Middelkerke, Nieuwpoort, Westende, Koksijde en Blankenberge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts