woensdag 4 november 2020

Welke kleur past bij blauw interieur

En dat is extra handig om te leren nu we weten dat blauw waarschijnlijk nog wel een jaartje trendy blijft. Daarom een lijstje: met deze kleuren kun je blauw combineren in je interieur. Het kan alleen lastig zijn om te achterhalen welke kleuren er goed bij blauw passen en wat deze kleur nou eigenlijk met een woonkamer doet. Blauw in de woonkamer Blauw wordt gezien als een wat koele kleur en het wordt vaak afgeraden om hele grote stukken blauw te verven om die reden.


Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Kleuren kiezen die passen in je interieur is niet altijd even makkelijk. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren.


Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt. Blauw is de kleur van verkoeling en geeft rust. Geen wonder dat de kleur blauw het zo goed doet in een badkamer of woonkamer.


Welke kleur past bij blauw interieur

Voor een babykamer kies je al snel voor babyblauw. Maar bij de kleur blauw kun je ook denken aan jeans of delfts blauw. Als je dus warmte in je huis wilt creëren kun je er een warmere kleur aan toevoegen, zoals geel of roze bijvoorbeeld. Als je juist wat meer de frisse en koele uitstraling wilt, kun je het combineren met bijvoorbeeld blauw.


Geef kleur aan je interieur. Groen zien we als een natuurlijke kleur. Dat klinkt heel goe maar hoe doe je dat precies? Welke kleuren passen bij elkaar en welke sfeer creëer je daarmee? Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur.


Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel. Hou je het graag rustig? Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Kies dan voor multicolor.


Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Ik help je daarom graag met een aantal interieur ideeen bij het inrichten van de woonkamer als het gaat om kleur. Woonkamer kleuren zijn namelijk nogal bepalend voor de uitstraling van het hele interieur. Ik heb weer veel voorbeelden van gekleurde woonkamers die je hopelijk inspireren. Je kunt inderdaad veranderd zijn qua kleurtype.


Welke kleur past bij blauw interieur

Het zou zomaar kunnen dat dat nu anders is. Als je mij om advies zou vragen zonder dat ik de ruimte heb gezien is het eigenlijk nauwelijks mogelijk de juiste kleur grijs te noemen. Deze kleuren vloeken niet, maar sluiten op elkaar aan en versterken elkaar juist. Ze creëren samenhang en eenheid. Om een keuze te maken welke kleur het beste bij jouw interieur past hebben wij de betekenis van verschillende kleuren op een rijtje gezet.


Een kleurenpalet kan je helpen bij het inrichten van je interieur. Daarnaast is blauw zeer geschikt voor. Als laatste moet je weten dat er ontzettend veel kleuren rood zijn. Je hebt warmere tinten maar ook koudere tinten. Neem anders ook eens wat andere kleurenstalen mee die je al hebt gebruikt of wilt gebruiken in je interieur.


Zo kun je de perfecte rood voor jouw huis. Bij het aanpassen van uw interieur in kleur is kennis over de basis van kleur erg handig, daarom een aantal basics over kleur : zwart is spannend. Zwart is daar de beste basis voor.


De grootste fouten bij het kiezen van de juiste kleur verf voor je interieur : De nieuwe verfkleur wordt gekozen in een bouwmarkt of winkel vol helder tl licht. Kleur komt in een winkel heel anders over als in je eigen interieur. Flexa presenteert Teal als dé kleur een mix van diep groen en blauw ! Het is de ultieme trendkleur waar de harmonieuze en kalme eigenschappen van blauw en groen samenkomen.


Welke kleur past bij blauw interieur

Teal is een gedempte interieur kleur die zeer gewaardeerd wordt bij ontwerpers en architecten. Als het blauwgroen van tropische oceanen kan de kleur Teal perfect. Het is precies een maand geleden dat de eerste blogpost rondom kleur in huis online kwam.


Tijd om hierop verder te borduren! Hoewel het de vorige keer draaide om roze in allerlei tinten, zijn we dit keer op zoek gegaan naar sfeerbeelden van de prachtige combinatie blauw en bruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts