maandag 2 november 2020

Wat mannen willen in een vrouw

Wat mannen willen in een vrouw

Waarom vrouwenbladen het mis hebben over wat mannen zoeken en willen in een vrouw , en hoe je dit in jouw voordeel kan gebruiken. Wat mannen echt aantrekkelijke eigenschappen vinden bij vrouwen – zonder dit te snappen begrijp je niet waarom innerlijk vaak de doorslag geeft. Lees daarom dit artikel en kom erachter wat mannen zoeken in een vrouw. Maar wat hij je niet vergeeft is een vrouw die hoog scoort op de drama-schaal. Omdat we allemaal drama ervaren in ons leven.


Wat mannen willen in een vrouw

We hebben allemaal van tijd tot tijd drama die naar boven komt. Het wordt een probleem als het de boventoon krijgt in de relatie. De ‘regels’ van de menselijke natuur schrijven voor dat aardig gevonden willen worden en naar goedkeuring zoeken onder vrouwelijk gedrag vallen.


Doe het rustig aan en maak je niet over alles druk. Het is nooit het einde van de wereld. Voor alle mannen die vrouwen denken te snappen: helaas pindakaas. Daar zijn wij het niet mee eens.


Want mannen lijken toch nog niet te weten welke vier dingen wij nou echt willen in een relatie. We komen nog steeds in vervelende situaties met elkaar terecht. Veel vrouwen denken dat mannen alleen maar op seks uit zijn. Niets blijkt echter minder waar.


Vaak zijn mannen niet allen op zoek naar een bepaald type vrouw , maar eerder naar een soort alles- in-een partner. Eigenlijk is dit nog het meest realistische beeld van wat mannen willen. Simpel: Deze Dingen Benieuwd wat een vrouw wil van een man en waar vrouwen op zoek naar zijn in een relatie, in bed of wat ze graag willen horen? Vrouwen worden geprikkeld door wat ze horen.


Mannen worden geprikkeld door wat ze zien. Wat mannen willen tijdens seks is een vrouw bij wie ze bang zijn de controle te verliezen. Haar looks maken hen zo gek dat ze zich in moeten houden.


Hoe ingewikkeld het ook klinkt: Een sexy lingerie setje is genoeg om het beest in de man omhoog te halen. Ze merken dat ze energie van je krijgen en dat is wat mannen willen. Andersom trouwens ook, als een vrouw merkt dat haar man goed in zijn vel zit dan krijgt zij daar ook energie van.


De mannen … Wat doet dat er toe. Is niet het enige wat belangrijk is, wat je partner van je verwacht in een relatie. Ik heb geen idee wat de mannen willen , maar ik heb een vermoeden, dat ik het niet lang vol zou houden met een vrouw die wilt wat de mannen willen … Ik ben geen algemene categorie, ik ben een individu. Wat de verschillen zijn tussen mannen en vrouwen wat betreft seksuele opwinding, en hoe je deze kan gebruiken om jouw man de tijd van zijn leven te geven in bed. Soorten mannelijke opwinding en waarom je ze beide nodig hebt ( Hint: als je er eentje negeert maak je het hem heel lastig op opgewonden van je te worden ). En daar hoef je geen trophy wife voor te zijn.


Met een vrouw met humor bedoelen mannen wel vaak een vrouw die om hun grappen kan lachen maar toch. Een serieuze relatie betekent voor een man niet alleen serieus in de relatie staan maar er moet ook met elkaar gelachen kunnen worden. Hoewel seks het meest intieme is wat je met een ander kan delen, blijft het soms toch moeilijk om aan te geven wat we nu eigenlijk verwachten tussen de lakens.


Wat mannen willen in een vrouw

Sommige van mijn cliëntes verbaast het als ik ze vertel dat mannen een intelligente vrouw willen. Ze denken dat mannen helemaal niet geïnteresseerd zijn in hun mening. Waar mannen wel een grote behoefte aan hebben, zijn vrouwen die hen op hun woord geloven. Bijvoorbeeld wanneer hij vertelt hoe hij zich voelt.


Er moet gewoon een aangename chemie zijn. Verder moet een vrouw zich realiseren dat ze niet alles zal vinden bij de man waar ze naar op zoek is. Mijn ervaring is dat een man van nature een beetje een eenling is, terwijl een vrouw meer een gezelligheidsdier is. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.


In enquêtes over relaties zeiden vrouwen overwegend dat ze een partner willen die naast hen staat, hun beste vriend is, die echt luistert naar wat zij zeggen, blij zijn met hun successen en begaan zijn met hun mislukkingen. Ik weet dat je in Cosmopolitan en de Flair al een en ander over seks gelezen hebt. Maar die blaadjes worden geschreven door vrouwelijke stagiaires die net zoveel weten van mannen als jij. Vergeet maar wat je daar las, het klopt toch niet. Natuurlijk heeft elke man zijn eigen voorkeur en vindt gelukkig niet iedereen hetzelfde aantrekkelijk.


Wat willen mannen eigenlijk in een vrouw ? Maar over bepaalde dingen zitten mannen toch redelijk op één lijn. Vaak is het dus de vrouw die meer weet over de man, en niet andersom. Toch zijn er aspecten welke mannen graag willen dat vrouwen over ze moeten weten, alhoewel dit mogelijk niet voor iedere man of vrouw hoeft te gelden. Ook mannen horen graag eens een compliment Echte mannen hoeven geen lof, wordt er weleens gezegd. Je bent een mooie vrouw in de club, op straat, of waar dan ook.


Alle vrouwen willen een man die haar kan waarderen. Dat geldt niet alleen voor vrouwen , mannen willen het ook. Herinner haar er geregeld aan hoe fijn je het vindt dat ze weer thuis is van het werk.


Door haar aanwezigheid te waarderen laat je merken dat je haar nog steeds wil. Vertel haar wat je zo waardeert aan haar en hoeveel ze voor je betekent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts