dinsdag 17 november 2020

Wat te doen aan zee oostende

Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. James Ensor - Dromen van parelmoer.


Wat te doen aan zee oostende

Het festival vindt jaarlijks plaats. Tip: met een museumpas kan je dit museum ook als volwassene voordelig bezoeken. Van zodra de wolken verdwijnen, zie je aan de kust heel wat kunst verschijnen.


Doormiddel van goede samenwerkingsverbanden wordt geprobeerd om een zo breed mogelijke publiek aan te spreken. Dit doet men door zeer creatief om te gaan met een grote verscheidenheid aan (tijdelijke) collecties en educatieve functies. Sinds kort kan aan de ruimte omgeving rond de badstad ook nog het Groen Lint als trekpleister toegevoegd worden. Samen in afzondering: het Kartuizerklooster van Leuven.


Ontdek tal van leuke activiteiten! Zo vindt er elke zomer een vuurwerkfestival en zandsculpturenfestival plaats en kun je elke maandag bij het paardenrennen gaan kijken. Alle activiteiten en uitstappen in Regio De Kust van het type Doen. Nieuw op strandverblijf? Ondanks microklimaat en al, zijn er ook dagen dat het regent aan de kust.


De meeste activiteiten kan je natuurlijk ook doen als het niet regent. Al snel ging deze waterbak schuin hangen onder het gewicht. Hierdoor heb je het gevoel scheef te staan naast deze waterbak, wat een vreemd gewaarwording is. Er is ook een museum te bezoeken die geheel gewijd is aan een dagje aan zee. Zo zie je een reeks badkleding waarvan enkele hilarische exemplaren zijn.


Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Op zoek naar een weekend aan zee dicht bij huis?


Maar wat als die zon even niet meewerkt? Deze dingen kun je doen aan zee als het regent. De gratis app iTrip Coast is uw ideale culturele gezel voor een tripje aan zee. Deze reisgids op maat geeft voorstellen voor activiteiten, events en adressen in de omgeving die bij uw interesses en de tijd dat u aan de kust verblijft passen.


Maar als je te maken krijg met slecht weer aan de Belgische kust is het soms een beetje zoeken naar de leukste binnenactiviteiten voor zowel kinderen als volwassenen. U kan reserveren door ons te bellen op tel. We sturen u een e- mail als uw vakantie geboekt is, met de betalingsinstructies. We ontvangen uw betaling graag dagen voor aanvang van de vakantie.


Bij laattijdige betaling vervalt uw reservering. Dus ben je van plan om naar zee te gaan? Print de kustpas dan gewoon meteen af! Leuke activiteiten aan de kust met kinderen!


Er zijn in elke badplaats, behalve op het strand vertoeven, enorm veel dingen te doen (met en zonder kinderen) en elke zomer zijn er wel “speciallekes”. Een reisje naar de kust hoeft niet duur te zijn. Er is een overvloed aan leuke activiteiten die je kan ondernemen zonder ervoor te hoeven betalen. Westtoer geeft een groot aantal tips voor gratis vertier aan de Kust. Oostende te bieden heeft.


De top-uitstapjes, meer dan uitjes, activiteiten, verhalen en beoordelingen. Een dagje aan zee Weet je niet wat doen ? Ga dan een dagje naar zee. Er valt altijd wel wat te beleven aan de Belgische Kust. Je kan er winkelen, wandelen, fietsen, met de go kart rijden, spelen op het stran watersporten doen , musea bezoeken, evenementen meemaken, heerlijk ontspannen en nog veel meer leuke dingen doen. Op deze pagina vind je alle bezienswaardigheden in de buurt.


Van interessante musea en leuke winkels tot de gezelligste restaurants. Maar ook dierentuinen, attractieparken en vele andere bezienswaardigheden ontdek je hier. Dat de Vlaamse kust zon, zee en strand te bieden heeft, dat is genoeg bekend. Maar dat je in een kustgemeente nog vele andere zaken met kinderen kan beleven, kon ik samen met mijn zoon Achiel aan den lijve ondervinden. Er is duidelijk heel wat te doen in Blankenberge voor de levensgenieters, maar ook natuurliefhebbers hebben niet te klagen.


Aan het einde van de dijk (voorbij de lustige Velodroom en Salito beach) bevindt zich een klein duinenpark. Slenter langs de aangelegde wandelpaden en ontsnap zo aan het massatoerisme op het strand. Da’s helemaal niet zo erg, want aan zee valt heel wat te beleven deze zomer! Ons humeurige Belgische zomerweer laat dat echter niet altijd toe. Geen zorgen, je geplande vakantie aan zee is niet helemaal om zeep.


Wat te doen aan zee oostende

De Belgische kuststreek heeft naast zee en strand nog veel andere attracties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts