dinsdag 19 november 2019

Vrijende koppeltjes

Unsubscribe from Yoshi Roosbroeckx? Met zicht op vrijende koppeltjes. Lekker hommelbier van Poperinge! Nieuwe videobeelden tonen wat echt gebeurde in de minuten voor de iconische foto werd genomen van het vrijende koppeltje temidden van zware rellen in Vancouver. Het beeld van een vrijend koppeltje.


Vrijende koppeltjes

Houtduiven week-end schiet zijn doel voorbij. Uit de stadsarchieven blijkt dat ’t Feestpaleis multifunctioneel was. Zo traden legendarische Nederlandse bands The. Zondag was in de jaren ’en ’nog een echte rustdag.


Of er echt gerust werd…. Ik laat het aan de verbeelding over! You must to continue.


En U vindt er keurige nieuwtjes, altijd gekruid met dezelfde goeie linkse saus, die elders niet, of onvoldoende, aan bod zijn gekomen. Het AFF is, zoals Angeltjes deze morgen schreven, gaan snuisteren achter elke gordijn om vrijende koppeltjes te bespioneren, of in elk donker hoekje, om verborgen geheimen te ontdekken. In het museum Mayer van den Bergh hangt het schilderij: “Dulle Griet”. Een “manvrouw” als de Dulle Griet is de tegenstelling van de “vrouwman” reus in de achtergrond.


Zij staat voor hebzucht, hij voor verspilling. We zien er vechtende vrouwtjes, vrijende koppeltjes , en duiveltjes. Waar pubers in de omringende bosjes verdwaalden en de oudere vrijende koppeltjes bespiedden. Waar diezelfde pubers zich uitleefden op de pompende beats van de dancing die er ondertussen werd. Landschap met vrijende paartjes.


Vrijende koppeltjes

In een landschap in het struikgewas verschillende vrijende paartjes. Op de achtergrond een rivier. Kortom, hier is het nooit een saaie boel.


The Benefits of Playing Video Games Isabela Granic, Adam Lobel, and Rutger C. Enkel vrijende koppeltjes genoten ten volle van de totale verduistering, terwijl de enige mensen die geen probleem hadden met de black-out de blinden waren. Met de woorden “hou m’n arm maar vast, dear” loodsten zij meer dan eens ziende stadsgenoten veilig door het gevaarlijke duister. Esteve aqui mais de 1vezes!


Vrijende koppeltjes

Ook had ik graag een volgende keer een kordaat optreden gezien jegens vrijende koppeltjes in het kleuterbad. Ik mag er niet aan denken dat mijn kinderen zich binnen tien jaar zo gaan gedragen. En ik word al helemaal niet graag herinnerd aan mijn eigen verderfelijke jeugd. Politici dragen zware verantwoordelijkheden en soms valt men heel hard aan, terwijl niemand had voorzien wat er zich zou voordoen.


Een chauffeur met dashcam reed plots onverwacht een vrijend koppeltje voorbij. Nog eens terugrijden om daarna een komische montage te maken. De 3-jarige Runar uit Wiekevorst. Onder een boom, maar verder langs alle kanten zichtbaar, begint dit koppel te vrijen in een park in Berlijn. Joggers lopen voorbij, een moeder met kinderwagen maakt rechtsomkeer, maar de twee gaan.


Daarbij komen niet alleen de havenactiviteiten aan bo maar ook vrijende koppeltjes in de polder en oorlogsspionnen. Vrijende koppeltjes in de kleedkamer, gluurders en jaloerse mannen: een badmeester klapt uit de biecht. Van eenzame mensen tot vrijende koppels in het kleedhokje. Tweederde van de mensen draait hun hoofd naar rechts bij het zoenen. Dat is de conclusie van een onderzoek dat onlangs verscheen in het wetenschappelijke tijdschrift Nature.


In Duitslan Amerika en Turkije heeft de Duitse psycholoog Onur Güntürkün 1vrijende koppeltjes geobserveerd in stations, op luchthavens, stranden en parkings. Na enkele tientallen vrijende koppeltjes te passeren die op de top van de heuvel een romantische avond beleefden, besloten we dat het tijd was om onze tocht naar beneden in te zetten. Eenmaal beneden geraakt, gingen we nog snel eentje drinken in een cafeetje waar net een jazzoptreden aan de gang was. Beelden van een seksend koppeltje in de metro van Wenen zorgen voor ophef in Oostenrijk.


Hasselt - Zondag dook op de sociale media een opvallend filmpje op dat werd geregistreerd op Winterland in Hasselt. Het was een vrij lange tocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts