vrijdag 27 september 2019

Trap er niet in spel intertoys

Trap er niet in spel intertoys

Bij dit kinderspel doe je een blinddoek om en bepaalt de draaiwijzer hoeveel stappen je moet zetten op de spelmat. Zodra je gaat lopen, wordt het spannend want op de mat liggen bergjes bruine klei in de vorm van drollen. Daar ga ik vandaag wat leuks voor uitzoeken! Trap er niet in als je dit hilarische spel met vieze gevolgen speelt!


Doe een blinddoek om, laat de draaiwijzer draaien en loop zoveel stappen over de spelmat. Maar kijk uit, want er liggen bergjes bruine klei (in de vorm van drollen) op de mat! Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen.


Mening van de jury: Een hilarisch spel voor kinderen. Stap jij met je voet in de (klei)poep, of krijg je het toch voor elkaar om je voeten schoon te houden? Draai aan de draaiwijzer om te zien hoeveel stappen je moet nemen, doe dan de blinddoek om en loop de stappen over de speelmat.


Alle Speelgoed online: Speelgoed van het jaar, LEGO, Playmobil Fisher Price, Disney en Ravensburger kopen: laagste prijs Vergelijk shops! Die geeft aan hoeveel stappen je over de spelmat moet zetten. Maar let op, want op je weg liggen verschillende drollen van boetseerklei! En tijdens het spel mogen de andere spelers ook drollen toevoegen, weghalen of ergens anders neerleggen.


Wie weet de meeste drollen te ontwijken en wordt zo de winnaar van het spel ? Je hebt geprobeerd om een actie uit te voeren die in strijd is met onze server. Neem contact op met onze klantenservice als dit probleem blijft spelen. Spellen koop je eenvoudig en veilig online bij Intertoys. Kijk met de draaiwijzer hoeveel stappen je moet lopen, doe de blinddoek om en loop over de speelplaat.


Poep is altijd goed en spanning is altijd leuk. Het ziet er super leuk uit en je kunt er meteen mee spelen: uitleg is niet nodig. Hasbro Trap Er Niet In! Dit speel je namelijk op de grond!


SUPER GRAPPIG SPEL : TRAP ER NIET IN! In dit super grappige en mega spannende spel moet jij proberen de drollen te ontwijken! Inmiddels zijn er nog vijf filialen van Bart Smit in Nederland over: in Den Bosch, Hoogezan Assendelft en twee in Gouda. Er zullen dan ook niet zo veel cadeaubonnen van Bart Smit meer in omloop.


Op zoek naar leuke geschenken in grote volumes? Contacteer ons en wij maken voor u een offerte op maat. De spelers moeten geblinddoekt over de mat lopen en zoveel mogelijk stappen zetten zonder op de drollen te stappen.


Soms mag je een drol weghalen, toevoegen of verplaatsen. Wat een leuk bingo spel. We hebben er veel lol aan beleefd met onze buurt tijdens een feestavondje met bingo. Een beetje bingo spel huren kost meer als het spel kopen bij bol.


Natuurlijk geen professionele set, maar het doet wat het moet doen, al zijn de balletjes wat aan de kleine kant. Aan dit spel kan zowel jong als oud deelnemen, ideaal dus om te spelen tijdens een dagje met de familie. Zo zie je maar dat goed speelgoed niet steeds hypermodern hoeft te zijn. Eenvoudig speelgoed kan ook een hoop plezier verzekeren.


Ik heb nog nooit iemand horen zeggen dat de Disneyfilm Frozen niet ongelooflijk geweldig is. Er werken ruim vierduizend mensen bij Intertoys. Deze ombouw is nog niet. De kans is helaas niet zo groot dat je een Intertoys kortingscode op Acties.


Trap er niet in spel intertoys

De hoogste kortingscode die er tot nu toe voorbij is gekomen, gaf korting op al het speelgoed. Het is leuk voor kinderen van tot en het is niet gevaarlijk voor kinderen van of 3: je kunt je er niet in verslikken, er zitten geen kleine onderdelen bij. De doos ziet er leuk uit en je kan het spel ook downloaden op je telefoon, iPad of tablet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts