woensdag 18 september 2019

Reizen in groep voor singles

Singles massaal naar de zon. Door het aanhoudende regenachtige weer loopt het storm met de boekingen voor de zonovergoten single reizen. Heeft u uw vakantie al geboekt?


Of ervaart u een drempel om de stap te wagen voor uw eerste singlereis? SINGLES ONTMOETEN TIJDENS VAKANTIES. Je hebt zin in om veel te ondernemen, erop uit te trekken, op vakantie te gaan. Maar je vrienden zijn in een andere fase beland als jij: huis kopen, verbouwen, bezig met de kinderen, of het hoeft voor hen allemaal niet meer zo.


Wij bieden groepsreizen exclusief voor alleenreizenden aan maar ook reizen , aansluitend bij een andere groep. Daardoor wordt ons aanbod nog uitgebreider. Wij geven bij boeking de garantie dat u niet de enige alleenreizende bent. Ook voor een lang weekend met andere alleenstaanden wandelen, fietsen, cultuur snuiven of ander uitstapje, is Kras Reizen een interessante reisorganisatie. Met bijzondere reizen zoals zeilvakanties en andere actieve reizen voor singles.


Kras Reizen heeft haar singles reizen ingedeeld in leeftijdsgroepen zoals tot jaar of tot jaar. Gevarieerde single reizen waar niets moet en alles mag. Comfortabele reizen met dat ietsje meer.


Pakketten met een gevarieerd programma, eigen reisleiding en inclusief vluchten. Citytrip voor singles in groep. Het spreekt je waarschijnlijk wel aan (al zeggen we het zelf) al die leuke citytrips voor singles op onze site. Er zitten misschien reizen tussen die je al jaren op je bucketlist had staan en die er nog niet van gekomen zijn.


Leukste single groepsreizen, last minute singlereizen en single vakanties. Ook als je als single een wintersportvakantie zoekt zoals ski vakantie singles Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Duitsland. Er zijn ook groepsreizen voor singles , waarbij je met een leuke groep gelijkgestemde leeftijdsgenoten, die allemaal vrijgezel zijn, op vakantie gaat. Een singlereis is een geweldige leuke vakantie in de tijd dat je even geen partner, vrienden of vriendinnen hebt om mee op vakantie te gaan.


Dat betekent dat wij ook voor u de mooiste vakanties op een rijtje hebben gezet. Op de reguliere vertrekken van onze rondreizen is de verhouding tussen stellen en singles ongeveer gelijk. Toch boeken op de ene vertrekdatum meer alleengaanden dan op de andere. Voor de alleenstaande reizigers die graag meegaan met de reguliere reizen hebben ook wij een overzicht van reizen waarop al minimaal drie andere alleenreizenden staan. Try Match for Free Today!


Reizen in groep voor singles

Als alleenstaande oudere is de drempel om alleen op vakantie te gaan vaak iets te hoog. Reizen voor singles is in dat geval de ideale oplossing voor u. Hierbij reist u samen met een groep van leeftijdsgenoten en gelijkgestemden. Dit kunnen weekendtripjes zijn, maar ook langere vakanties behoren tot de mogelijkheden. Het is dus niet verwonderlijk dat er steeds meer reisorganisaties voor singles en alleenreizenden op het internet te vinden zijn. Uiteraard is het niet zo dat alle deelnemers actief op zoek zijn naar een relatie.


Velen reizen gewoon graag niet alleen, of liever met een groep alleenstaanden. Joker Avontuur, dat zijn avontuurlijke groepsreizen voor reizigers van alle leeftijden. We reizen in kleine groep van tot maximaal personen.


Dat laat ons toe om flexibel te reizen , te eten in lokale restaurantjes, te slapen in kleinschalige logies en frequent het openbaar vervoer te nemen. Groepsreizen singles by Tomeeto. Wij organiseren groepsreizen, vakanties en weekends voor singles. Het is nooit fijn om als alleenstaande of alleenreizende samen te reizen met allemaal koppels. Daarom zorgen wij ervoor dat op deze groepsreizen meerdere singles meereizen!


Voor grotere en verdere reizen zijn de singlesupplementen vaak heel hoog. Wij zoeken met plezier voor jou een kamergeno(o)t(e). Ons recept voor een fantastische reis bestaat uit 1 avontuurlijke, lokale ingrediënten, een kleine groep gelijkgestemde reisgenoten, activiteiten en vervoersmiddelen die thuis buiten beeld blijven en een fijne reisbegeleider om alles vlot te mixen.


Niets moet en alles mag! Je gaat op reis met een groep singles van je eigen leeftijdsgroep en beleeft samen de meest spannende avonturen. Bereid u voor op een vakantie naar de zon met veel leuke nieuwe gezichten.


Van Spanje tot Griekenlan van Portugal tot Italië, we hebben de zonnigste en tevens betaalbare reizen voor singles voor u op een rij gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts