dinsdag 30 oktober 2018

Hoe nieuwe vrienden leren kennen

Hoe nieuwe vrienden leren kennen

Zelf heb ik de voorbije jaren een aantal nieuwe mensen leren kennen die ondertussen goede vrienden zijn geworden. Een paar tips om zulke mensen op het spoor te komen: 1. Zorg voor gelegenheden waarbij je dezelfde mensen op regelmatige basis ontmoet. Een nieuwe sta een nieuwe baan, een nieuwe start. NMLK is al meer dan jaar de grootste uitgaanscommunity voor ondernemende mensen in Nederland.


Hier organiseren we wekelijks meer dan 2(kleinschalige) events waar nieuwe mensen elkaar in real-life ontmoeten. Ik zou ze echt niet meer willen missen. NMLK Nieuwe Mensen Leren Kennen is met meer dan 1(kleinschalige) activiteiten de grootste activiteiten en uitgaanssite van Nederland. Voordelen van een community Als je aansluiting in je omgeving mist, kan dat soms eenzaam voelen. Je staat er voor open om nieuwe mensen te leren kennen met wie je heel wat leuke activiteiten kan plannen.


Vrienden heb je nooit teveel. Je bent pas verhuisd en je wil graag wat nieuwe mensen uit de buurt ontmoeten die ook ongeveer jouw leeftijd hebben. Ergens along the way zijn we ‘iets’ kwijtgeraakt om dit gewoon simpelweg te doen: de tij de moe de onbevangenheid…wie zal het zeggen. Leeftijdsgenoten, die net als jij op zoek zijn naar 'gewoon' vriendschap.


Ben jij ook op zoek naar die vriend of vriendin waarmee je een interesse deelt? Schrijf je dan nu gratis in. Je wil gewoon andere singles ontmoeten.


Ik moest wel, anders was ik helemaal alleen in een vreemd land. Nieuwe vrienden maak je door actief op zoek te gaan naar mensen met dezelfde interesses in dezelfde omgeving en door vol te houden. Hoe maak je nieuwe vrienden ? Hier kun je als 50-plusser nieuwe mensen leren kennen. Iemand om mee te sporten, te winkelen of een praatje te maken?


Hier vind je dagelijkse vlogs en meerdere malen per week een beautyvideo. Ik maak deze video's met veel liefde en. Heb hier ook veel over gelezen en het is inderdaad best lastig om nieuwe vrienden te maken. Of een spel om persoonlijke vragen te kunnen stellen?


Wil je originele, spannende vragen stellen aan je vriend(in)? Wanneer je nog studeert en tijd hebt om vijf avonden per week op café te gaan, moet je vaak je aandacht verdelen tussen tientallen verschillende vrienden. Maar met het ouder worden, neemt die. Zoek je leuke, interessante vragen om iemand beter te leren kennen , bijvoorbeeld voor een date of vrienden ? En dus zul je moeten oefenen.


Er komt een klein beetje voorbereiding bij kijken (je gedachten op positief zetten, je openstellen voor anderen en je bijvoorbeeld inschrijven voor een event,) maar de rest zul je toch echt in de praktijk moeten oefenen. Ik heb iedere paar jaar, als ik naar een nieuw land verhuisde, nieuwe vrienden moeten maken. Samen fietsen of wandelen werkt veel beter dan op een stoel naast elkaar zitten. Het praat veel makkelijker!


Kom in contact met de vrienden van je vrienden , of herstel verwaterde vriendschappen. Volledig nieuwe contacten kun je maken bij de opening van het plaatselijke cafeetje of als je actief lid wordt van een sport- of hobbyclub. Het lukt meestal gemakkelijk tijdens je studententijd. Maar er zijn ook veel mensen lid omdat ze een stok achter de deur zoeken.


Maar zodra je aan het werk bent, stellen velen vast dat het moeilijker wordt om uit hun eigen vertrouwde kringetje te breken en een breed netwerk uit te bouwen. Ik maak deze video's met veel liefde en ik hoop dat je er iets uit kan halen. Vormingplus Gent-Eeklo geeft er deze zomer zowaar zelfs een cursus over. Volwassenen hebben echter een veel grotere moeite nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe vrienden te maken.


Elkaar leren kennen terwijl je samen iets actiefs doet werkt gewoon heel goed. Via Eetclub vind jij je nieuwe kookgroepje. Hier staan al talloze oproepjes van Gouwenaars op, maar je kunt natuurlijk zelf ook een advertentie plaatsen. Anderen vinden het gewoon leuk om nieuwe mensen te leren kennen via sport. Sommige mensen doen er totaal niet moeilijk over en krijgen snel vrienden , maar voor wat meer introverte mensen voelt het vaak als meer werk.


Hoe nieuwe vrienden leren kennen

Als je niet weet waar en hoe je vrienden maakt en nieuwe mensen leert kennen , lees dan hier een aantal suggesties die je kunnen inspireren. Meestal zijn ze vriendelijk, maar verder afspreken is mij toch nog nooit gelukt want ik ben nu eenmaal die vreemde van op café. Het voordeel van samen koken is dat je automatisch al een gespreksonderwerp hebt.


Klop bij je medebewoners op de deur. Hoe chill is het dat je gewoon een paar gratis vrienden krijgt als je een studentenhuis intrekt? Een bijbaantje is niet alleen leuk voor je portemonnee, maar biedt ook de kans om mensen te leren kennen. Naast dating kan je Badoo gebruiken voor het vinden van nieuwe (online) vrienden of gewoon lekker een beetje de tijd vol chatten.


Deze tips helpen zeker! Want hoe spreek je mensen aan of hoe zorg je ervoor dat je nieuwe vrienden maakt? Onderzoeksbureau Motivaction deed onderzoek naar eenzaamheid onder mensen. Badoo: gratis daten, nieuwe mensen leren kennen en chatten Badoo is meer dan alleen een datingsite, maar dating is wel een van de belangrijkste reden waarvoor Badoo wordt gebruikt.


Een op de drie relaties start tegenwoordig zelfs online. Het is dan ook logisch dat veel mensen op hun telefoon op zoek gaan naar mensen bij hun in de buurt. Nieuwe vrienden leren kennen. Steeds meer mensen voelen zich eenzaam.


Op een leuke en laagdrempelige manier nieuwe mensen leren kennen en nieuwe vrienden maken door activiteiten te ondernemen. Als ik eenmaal aan de overkant ben, durf. Hoe veel beter heb jij je collega’s nou eigenlijk echt al leren kennen met die vraag?


Precies, dat dachten wij ook. Nodig die nieuwe vrienden uit Als je mannen of vrouwen ontmoet die je graag nog beter wil leren kennen , kan je zelf voorstellen om samen iets leuks te gaan doen. Hoe dan ook, om je collega’s beter te leren kennen , volstaat een simpel ‘ hoe is het?


Het Badoo kennismakingsspel om andere leden te leren kennen. Tijdens onze test kregen we ook leden te zien die alleen op zoek waren naar nieuwe vrienden , terwijl wij hadden aangegeven op zoek te zijn naar andere singles. Er lijkt in het kennismakingsspel helaas geen filter te zijn om te filteren op basis van intentie.


Dit is een heel belangrijke stap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts