maandag 1 oktober 2018

Eerste keer speeddaten

Jij let natuurlijk net zo goed op zijn eerste indruk. Misschien kan je wel merken of je een man instinctief wel of niet leuk vindt. Voor bonuspunten kan je kijken of er ook dingen zijn die je eerste aanname tegenspreken. Ik ga voor de eerste keer speeddaten en ben zenuwachtig, is dat normaal? Ja natuurlijk, bij de eerste keer speeddaten horen zenuwen erbij!


Eerste keer speeddaten

Bij speeddaten ga je allemaal nieuwe en leuke mensen ontmoeten en een gezonde spanning is normaal. Wanneer je een persoon leuk vindt en respecteert, ben je veel eerder geneigd begrip te hebben voor een verschil in hun politieke mening. Als je iemand voor de eerste keer ontmoet, ben je nog niet op dat moment. Het uiten van een politiek geloof is misschien wel de kus des doods voor iemand die anders een perfecte match voor je zou zijn geweest.


Beste mensen van speeddaten. Peter was al eens eerder bij het speeddaten geweest en ik kwam voor de eerste keer , en wat zijn we blij dat ik ondanks de zenuwen toch gewoon gegaan ben! We raakten in de rij al aan de praat en dat klikte meteen. Wat moet ik mijn speeddate partner vragen, hebben jullie tips?


Eerste keer speeddaten

We hebben momenteel veel sms contact. Toen we elkaar leerde kennen op de avon was het meteen leuk. Die minuten waren snel voorbij. Dit was de eerste keer voor mij, naar zo’n avond te gaan. Vond het erg spannend in het begin, maar viel best mee.


Ik vind speeddaten zeker aan te raden voor elke vrijgezel die open staat om nieuwe mensen te leren kennen. Voor ik het wist was de avond voorbij. Ik had een match maar na een keer op date te gaan, waren we toch niet allebei overtuigd. Speeddaten is echt heel leuk. Als je erin gaat met het idee de liefde van je leven te ontmoeten na minuten wat zijn je hobbies, dan ben je veel te gestresst en zit je daar als een zenuwachtige houten Klaas die zonder match naar huis mag.


We kunnen het natuurlijk niet bij deze ene keer laten en dus is de volgende avond al gepland. Houd de site in de gaten voor de nieuwe datum. Om half kwamen de eerste dames binnen druppelen. Iedereen kreeg een sticker met zijn naam erop en een kleurcode voor de verschillende groepen.


We zijn als kennismaking eens gaan eten. Een heel gezellige avond! Wat daarna volgde was een zomer met diverse afspraakjes.


De werkgroep streeft ernaar minimaal je eerste en tweede keus te honoreren. Bij speeddating spreek je kort met meerdere singles, om hopelijk een leuke man of vrouw te ontmoeten en hier vaker mee af te spreken. Ga jij voor het eerst speeddaten en wil je dat deze avond een groot succes wordt?


Gebruik dan de drie tips in dit artikel om goede gesprekken te voeren tijdens jouw eerste speeddating evenement. Na regen wil hij het liefst weer zonneschijn: hij doet altijd evenveel moeite als jij om een conflict goed te maken. De eerste keer was nog wat lastig, maar naarmate je het vaker vertelt, kom je meer in je eigen verhaal en kun je ook betere voorbeelden geven”. Door: Eline van Dillen - Professioneel speeddaten ? De meeste mensen speeddaten niet eens voor de liefde, laat staan dat ze het voor hun carrière beproeven. Op de avond waar ik was, was na het speeddaten ook een feest, dat was leuk, omdat je daar kon verder kletsen met mensen die je tijdens het daten ontmoet had.


Kristie Raaijmakers (weekblad voor Gemert-Bakel) BAKEL – Vorige week woensdag werd in Bakel voor de eerste keer het speeddaten voor ondernemers georganiseerd. De beslissing om iemand beter te willen leren kennen in een volgende ontmoeting wordt dus vaak genomen op basis van de eerste indruk die je achterlaat. Hij kwam onlangs voor de eerste keer speeddaten in Hasselt! Hij is sportief, rustig én sociaal #128522; Daarnaast is hij ook eerlijk en trouw en probeert hij van het leven te genieten.


De eerlijke Ferdy is opzoek naar een dame waarmee hij een goeie klik kan hebben. Dus ook een maatje voor het leven. Ervaringen met speeddaten.


Misschien is dit de eerste keer is dat je een avond speeddaten overweegt, omdat er een speeddate event bij jou in de buurt georganiseerd wordt. Dit kan best veel spanning met zich mee brengen. Als het je te veel lijkt, kan het zijn dat je nog niet klaar bent voor deze volgende stap. Wil je het toch graag proberen?


Hoe is de sfeer eigenlijk tijdens zo’n speeddate sessie? De eerste keer is natuurlijk spannen maar je zult zien dat speeddaten leuk is door de kick die het kan geven. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog kans om een leuke partner te vinden! Om hierbij te helpen, kun je de volgende tips in je achterhoofd houden.


Er zullen mensen zijn die meerdere matches hebben in hun eerste speeddating evenement en anderen zullen meerdere evenementen nodig hebben om één keer succes te hebben. Onze eerste avond vindt in Utrecht plaats. Zo kunnen er nog meer vriendschappen gesloten kunnen worden en dat is natuurlijk waar we het allemaal voor doen.


Deze eerste keer speeddaten vindt in Utrecht plaats. Is speeddaten iets voor jou? Natuurlijk is een eerste keer erg spannend en misschien twijfel je of het wel echt iets voor jou is. Het is natuurlijk ook niet niks om met volslagen vreemden in gesprek te gaan.


Misschien denk je dat het alleen voor zelfverzekerde mensen is weggelegd en acht je jezelf te onzeker voor een speeddatesessie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts