woensdag 1 augustus 2018

Teambuilding belgische kust

Teambuilding belgische kust

Arnout Hauben en de Belgische Kust. Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Teambuilding en meetingrooms. Strandzeilen teambuilding Vlaamse Kust Tijdens dit bedrijfsuitje aan de Vlaamse Kust krijgt u de wind in de zeilen.


Teambuilding belgische kust

In een mooie zeilwagen snelt u over het strand en geniet u van de zeewind en het opspattende water. Deze teambuilding activiteit combineert snelheid met een race dwars door de elementen. Activiteiten of workshops met varen op zee voor bedrijven, groepen of organisatie.


SHOREBREAK verzorgt de teambuilding van uw bedrijf van A tot Z. Originele activiteiten, heerlijke maaltijden, overnachtingen en seminaries. Wij organiseren het mét en voor u ! Ook families, vriendengroepen, vrijgezellen, sportteams en scholen zijn bij ons aan het juiste adres! Als u uw teambuilding op het stran de Noordzee of in een van de topvenues aan onze kust wilt houden dan kan u hier terecht. The Outsider Coast heeft reeds jaar ervaring in het organiseren van teambuildings voor bedrijven aan de kust. Flexibiliteit is onze troef!


En dat is niet gelogen. Zowel op vlak van activiteiten als op vlak van locaties. Speciale bedrijventeambuildings, schoolsportdagen, voor verenigingen of vrijgezellen,. U bent gek op het strand en de zee? Dan is deze leuke actvititeit aan de Belgische kust vast iets voor uw volgende teambuildingactiviteit of incentive.


Ondervind windenergie aan den lijve en laad uw batterijen op! Wie is het snelste teamlid en wie is de beste piloot? Take teambuilding to the next level en trek met jouw team naar de zee!


De Belgische kust is daar de ideale plek voor. Denk maar aan straffe activiteiten als wave karting, kiten, zeilen, rafting en go- carting op de zeedijk! Meet in Oostende is specialist in het organiseren van congressen, teambuildings of incentives in Oostende.


Wilt u iets typisch voor de kust beleven? Een leuke tocht met ludieke proeven, maken van deze activiteit een ideale teambuilding ! Benieuwd wat we allemaal te bieden hebben? Je zit zelf aan het stuur van een. Het historische Fort Napoleon is een unieke parel aan de kust , diep verscholen in de duinengordel vlakbij de binnenstad van Oostende.


Teambuilding belgische kust

In ware Fort Boyard Adventure-stijl ontdekt u tijdens het Fort Adventure de geheimen van dit mystieke bouwwerk. De groep wordt verdeeld in teams die het tegen elkaar. Flanders Eventmaker is een evenementenbureau gespecialiseerd in het organiseren van evenementen voor bedrijven aan de Belgische kust : teambuildings, seminaries, congressen, familie dagen en personeelsdagen maken o. Originele ideeën voor de organisatie van een geslaagde teambuilding activiteit! Boek nu uw bedrijfsuitstap, workshop of teamevent. Aan de Kust kan het allemaal.


Telkens vind je een mooie startplek in het centrum van de stad. Na de citygame zitten jullie meteen goed om de dag verder te zetten in een restaurant of café. Versterk de teamgeest met activiteiten aan de kust. Stel, u kiest ervoor de werknemers van uw bedrijf mee te nemen voor een hap frisse lucht aan de kust. Florealgroup beschikt over verschillende businesscentra in twee badplaatsen aan de Belgische kust.


Vanuit die centra kunt u een teambuilding organiseren rondom het thema zee. Geef je thema, aantal personen, regio en budget door aan Funkey en je ziet in één oogopslag welke teambuilding of groepsactiviteiten best bij je passen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts