vrijdag 4 mei 2018

Wat past er op een blauwe broek

Wat past er op een blauwe broek

Gebruik de waardeschaal van een kleur. Dit komt er op neer dat elke kleur een diversiteit aan waarden heeft, die de kleur donkerder (verdonkerde kleuren) of lichter (tinten) of wat ingetogener maken (kleurtonen). Als je kleding combineert is het meestal zo dat je verschillende waarden van de door jou gekozen kleuren uitprobeert en combineert.


Wat er bij een donkerblauwe broek past ? Een spijkerbroek is toch ook donkerblauw? Wat te dragen met een grijze broek. Hoe combineren jullie een grijze broek. Het is een echte klassieker maar hoe combineer je een blauwe broek ? Voeg in je outfit wel een wit overhemd of T-shirt toe voor een goed geheel.


Ook kunnen de kleuren zwart, wit en grijs goed gecombineerd worden met een blauwe broek. Zoals een diepzwarte jeans met een zwart T-shirt van katoen of knitwear. Door zwart op zwart te dragen heb je de mogelijkheid om wat meer met details te spelen. Bijvoorbeeld met accessoires of witte sneakers. Naast zwart, wit en grijs kun je ook een aantal felle kleuren op een zwarte broek dragen.


Mannen met lef combineren een zwarte broek met. Een wit overhemd staat fris en verzorg de uitstraling die je wilt hebben op je werk. Er zijn zelfs mannen die zakelijk alleen maar witte overhemden dragen. Liever een meer nonchalante look? Rol dan de mouwen iets op en draag het overhemd uit je broek.


Ook voor uitgaan is een wit overhemd perfect. Sombere kleuren gebruik je best voor je onderlichaam, heldere kleuren kunnen namelijk verdikken. Er bestaan vele mogelijkheden: een jeans, een rok, een short of een wijde broek. Je moet gewoon een donkere kleur of zwart kiezen, hoge hakken dragen en dit combineren met een topje naar keuze! Of je nou wat gaat drinken met maten of het draagt naar kantoor, je slaat de plank nooit mis.


Je ziet er met deze combinatie altijd stijlvol en zelfverzekerd uit. Het is aan te raden om een grijs colbert te dragen met een blauwe broek , je kunt dit echter ook omdraaien. Welke kleuren kun je goed met elkaar combineren?


Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur? Zwart en grijs zitten namelijk in hetzelfde kleurenspectrum en combineren dus altijd goed met elkaar.


Met deze combinatie is het wel belangrijk dat je je schoenen er op aan past. Zwart is een goede optie maar probeer kwa materiaal iets te kiezen wat contrasteert. Dit om te voorkomen dat je broek en schoenen aan elkaar vast lijken te zitten. Bootcut jeans lopen iets wijder uit bij de pijpen. Je kunt er op die manier ook laarzen of korte enkellaarsjes onder dragen.


Een broek met rechte pijpen staat leuk onder wat langere blouses of tunieken. Als je er netjes uit wilt zien, kan je er hoge enkel laarsjes bij dragen en een grijs shirt waar je weer een mooie colbert over heen kan dragen. Qua kleur is het de vraag waar je nadruk op wilt leggen. Als je er als geheel uit wilt zien, kan je er beter voor zorgen dat je die kleurtjes van je shirt weer ergens anders terug ziet. Ik heb vorige week een licht beige skinny broek gekocht.


Nu draag ik normaal eigenlijk alleen blauwe en zwarte spijkerbroeken en weet niet zo goed met welke kleuren ik die broek moet combineren. Bekijk het bord Blauwe broek van marjanneolt op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Blauwe broek , Blauw en Kleding.


Een wit shirt staat altijd op een spijkerbroek, maar ik weet niet hoe sjiek je gekleed moet gaan? En zoek je ook iets voor over het shirt heen? Mag het wat sportiever zijn is een stel gympen onder de spijkerbroek ook prima bij een wit T-shirt.


Wat past er op een blauwe broek

Een blazer eroverheen maakt het wat netter. Ik zou het niet combineren met een andere print. Zou er een bloesje op dragen in dezelfde kleur van de broek : wit of blauw dus.


Een beetje licht oversized model dat je dan in de broek stopt. Met een puntige pump of loafers, voor een wat modieuze afwerking. Welke schoenen kies je voor blauwe broek voor dames? Klassieke blauwe damesbroek past bijna elk schoeisel, zowel op een platte zool, als op een wig of hiel van verschillende hoogtes.


Spontaan kocht ik een grijze ”pantalon”, zoals ze dat ook wel fancy in de mode wereld noemen. In principe is het gewoon een grijze broek met rechte pijpen wat voelt als een joggingbroek. Dan draag ik ‘m gewoon met eh. Wat anderen zeggen Blauwe broek met een aansluitende slimfit pasvorm in pocket model met normale taille.


Sluit met een knoop en rits en heeft riemlussen. Gemaakt van een soepele katoen stretch kwaliteit. De broek heeft drie decoratieve ritsjes bij de voorzakken. Ik vind het niet gek als er een keuze voorgelegd wordt dat je denkt mwah, ik zou zus of zo doen heb je dat misschien. Je weet per slot van rekening niet wat een ander heeft.


Als iemand zegt ik heb keus uit blauw en zwart want ik heb niets anders en kan ook niets lenen en wil niets kopen, dan komt er een ander advies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts