dinsdag 8 mei 2018

Evenementen oostende 2018

Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Oostende. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Via allerlei verrassende activiteiten, vele concerten, een fietstocht, … en een tentoonstelling wil Het Orgel in Vlaanderen iedereen, groot en klein, jong en ou kennis laten maken met de wondere wereld van “het orgel”. Groots maritiem evenement met deelname van meer dan 1klassieke zeilschepen en tal van optredens en animatie.


Alle aankomende evenementen in Oostende. Abonneer u gratis op de nieuwsbrief van Wattedoen. Find event and ticket information.


Wie tussen het winkelen door even wil uitrusten, kan terecht in één van de koffiehuisjes of tearooms in het stadscentrum. Bijzondere arrangementen zoals een shopping 2-daagse met butlerservice. Ontdek nog meer promoties. Boek direct online uw Kursaal Tickets bij Bemster. Bij ons vindt u tickets voor alle populaire events in Kursaal en nog veel meer.


Evenementen oostende 2018

Geen lange wachtrijen maar direct uw tickets bestellen. Oostende met ontbijt en streekbierenpakket voor € p. De agenda voor uw uitstappen, concerten, fuiven, voorstellingen, theaterstukken, markten,. Overzicht van agenda in regio De Kust in West-Vlaanderen.


Winter in het park is heel sociaal. We willen dan ook graag zoveel mogelijk mensen een magische kerstsfeer bezorgen tijdens de koudste periode van het jaar. See actions taken by the people who manage and post content. Overslaan en naar de inhoud gaan.


Evenementen oostende 2018

Rijksstation voor zeevisserij, Eurohal vismijn, bestuursgebouw van de vismijn, tijseinpost, sted visserijschool John Bauwens, R. Evenementen in Wenduine. ZEE de handen in elkaar om een sublieme Kunstendag voor Kinderen in te richten. ZEE wordt het dé museumdag voor gezinnen en families. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar.


Blankenberge sluit het zomerseizoen traditiegetrouw af met de bloemenstoet. Dit is een stoet met een jarenlange traditie en met een bekendheid tot ver over de landsgrenzen heen. We focussen ons daarbij op vijf thema’s: milieuzorg en natuurbehou internationale solidariteit, toerisme voor iedereen, multiculturele openheid en active ageing. Thema’s die aan bod komen in al onze evenementen en partnerships.


Zo streven we naar een betere werel niet alleen met woorden, maar vooral met heel veel daden. Vorig jaar startten de ploegen van Openbaar Domein met de vernieuwing van de Oostendse straatnaamborden. Het Ostends Nieuws - Social Media.


Met de tram De kusttram stopt aan de afstaphalte ‘Marie-Joséplein’. De halte bevindt zich op 2meter van het Kursaal. Mag ik jullie vragen om jullie evenementen door te mailen op volgend e-mail adres: carnaval. Bekijk hier het overzicht van Halloween events en Halloween tochten,. Wij brengen mensen bij elkaar via live ervaringen.


We verzamelen vanaf 13u aan het strand van Oostende. Tijdens een kort of iets langer verblijf in Nieuwpoort zal je zeker gecharmeerd raken door de vele evenementen. De Versluys Arena is niet alleen een voetbalstadion, maar tegelijk het grootste café, lekkerste restaurant en de meest bruisende discotheek van Oostende.


De Nicolas Feuillatte Spektakelzaal, de Kama Lounge, de Willems Veranda’s Boardroom, de Digiconsult Pressroom, het Buro Modern Business Center,. Deze site gebruikt Cookies o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts