vrijdag 18 mei 2018

De panne paardrijden

De Panne te paard verkennen is een originele manier om de mooie plaatsen hier te leren kennen. Er zijn heel wat ruiterpaden in en rond De Panne. Voor meer info, vraag het ruiterplan en –reglement bij Toerisme De Panne. Ook voor de paarden liefhebber is het in De Panne goed vertoeven.


De panne paardrijden

Het stran de bossen en het agrarische achterland lenen zich uitstekend voor ritten te paard. In de omgeving zijn diverse ruiterroutes uitgezet, die u door de weilanden, door de bossen en over het strand voeren. Horseback riding in De Panne. It is also good to stay for the horse lover.


The beach, the woods and the agricultural hinterland are just perfect for horse rides. In the surroundings there are different equestrian routes defined which are taking you along the meadows, woods and the beach. Paardrijden in Koksijde. De kustlijn tussen Nieuwpoort en duinkerke (frankrijk) leent zich uitstekend voor paardrijden op het strand. Dit wegens de brede stranden (eb en vloed!),het ontbreken van (jacht)havens en de weinige ofwel kleine golfbrekers.


De panne paardrijden

De man die het al bijna jaar mogelijk maakt dat jong en oud het paardrijden kan ervaren op een ongedwongen aangename manier. Overzicht van maneges in regio Westhoek in West-Vlaanderen. Afrit Veurne nemen en de Nrichting De Panne volgen-Bij de lichten aan het kruispunt waar ook een Qen een Delhaize zijn, linksaf richting De Panne rijden. Die baan ongeveer 2km volgen en aan restaurant De Kloeffe linksaf rijden.


Dat baantje volgen en aan de splitsing opnieuw linksaf-Die weg volgen, de spoorweg over en blijven volgen. In De Panne is het pittoreske Noord-Frankrijk nooit ver weg. In de geklasseerde Dumontwijk kan je dezelfde cottagestijl als aan de Noord-Franse Kust opsnuiven. Wie wil kan over de grens een kijkje nemen of zich wagen aan de oversteek Calais-Dover en zo een kort bezoek aan de andere kant van het kanaal meepikken.


Het strand van De Panne is één van de breedste van de Belgische kust. Plaats genoeg dus om paard te rijden, vooral bij laagtij kan men er genieten van een immense strandvlakte. Bed en Breakfast Beachhouse.


U kunt uw eigen paard-pony meebrengen en stallen bij onze buren. De Panne - Noordveldhoek, Flanders (Belgique) Vertrek vanuit De Drie Vijvers. Terug langs het grenspad. Door het Calmeynbos naar het strand. Vakantiewoningen in hartje.


De beginner (om 11u) evengoed als de meer ervaren ruiter (om 10u). Super uitgerust, TV, magnetron, volledig uitgeruste keuken, badkamer met douche. Voor personen, dicht bij het centrum van De Panne. Hotel Ibis De Panne is een modern sterren hotel in het centrum van De Panne en ligt niet ver van Plopsaland De Panne.


Huisdieren toegestaan, parkeergarage, gratis Wifi, rookvrije kamers, ontbijtbuffet, kamers met airco. Digitaal visitekaartje. Ben u op zoek naar leuke activiteiten in De Panne ? Geniet het hele jaar door van de verschillende activiteiten en evenementen voor jong en oud! In de Panne aan de Belgische kust valt er altijd wel iets te beleven! Specifiek aan het strand van De Panne is dat het, bij laag water, zeer breed is (tot 4m) en er tot de havenmuur van het Franse Duinkerke (kilometer) geen golfbrekers zijn.


Dus een strand waar u ongehinderd kunt zeilwagenrijden, boarden, paardrijden , fietsen, joggen, wandelen …. Het Calmeynruiterpad (km) vormt een kleine lus in het gelijknamige duinbos aan de rand van het natuurreservaat De Westhoek. Het ruitercircuit, in twee richtingen bewegwijzer sluit aan op het Panne ruiterpad en het Westkust ruiterpad en vormt een waardig alternatief bij hoog water. We zouden graag paardrijden op het strand. Bij welke maneges is het mogelijk om een strandrit te paard te maken? Door de rustgevende uitstraling van de nabijgelegen duinen en het groene omringende polderlan biedt ons hotel een authentieke vakantiesfeer.


Ons charmehotel ligt tevens in de onmiddellijke nabijheid van een recreatiedomein en manege waar aan paardrijden , vissen en watersport kan worden gedaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts