vrijdag 6 oktober 2017

Houthakkershemd zonder mouwen

Het houthakkersoverhemd kenmerkt zich door een stoere en nonchalante look. Ben je een echte fan van deze trendy klassieker, dan kun je hem gerust het hele jaar door dragen. Overhemden met korte mouwen voor heren.


Houthakkershemd zonder mouwen

Op deze pagina vind je alle overhemden van de beste merken met een korte mouw (ook wel half sleeve of short sleeve). Een korte mouwen overhemd is ideaal om te dragen bij warmer weer of indien je veel moet bewegen. Het geruite hemd is verkrijgbaar in diverse kleurstellingen en stoffen, van luchtige katoen tot winters flanel. Tegenwoordig heeft bijna elke stoere man er wel één in zijn kast hangen.


Omdat ook dames natuurlijk niet zonder houthakkers hemd willen, hebben we bij CA nu een collectie voor zowel dames als heren. De hemden voor heren vormen dé key voor een stylish outfit! Of je nu classy, businesslike of gewoon casual voor de dag wilt komen, de hemden voor heren will do the job! Herenoverhemden met korte mouwen. En met de uitgebreide keuze herenoverhemden op wehkamp vind je zeker een model dat bij je past.


Houthakkershemd zonder mouwen

OLYMP LUXOR MODERN FIT - modern getailleerd korte mouwen overhemd in een opvallende print met donkerblauw en lichtblauw in een bloemen dessin. Een hemd dat eruit springt en waarmee u zeker op zal vallen. Model met een lichte taillering die de meeste mannen past. Een blouse met een under button-down kraag en zonder borstzak. Ongetwijfeld vindt elke handyman hier een volledige collectie trendy shirts, om zonder veel moeite de show mee te stelen.


The right man on the right place… in the right shirt! Gepast voor de dag komen was zelden zo makkelijk voor heren. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn. Witte en zwarte exemplaren zijn altijd goe maar een gekleurd exemplaar breekt ook wel eens lekker de week.


Geruit hemd VOISINEHemd zonder mouwen SŒUR - model VOISINE. Lichte uitvoering met ronde hals met fronsjes en zonder mouwen , kleine knoopsluiting vooraan. Geruite lichte stof met mooie transparantie.


Bij HM shop je heren overhemden voor elke gelegenheid en stijl. Van nette overhemden voor op kantoor tot casual overhemden. Veel artikelen kunt u kopen met korting die kan oplopen tot. Gebruik de handige filters boven de producten om snel uw keuze te maken en bestel uw favoriete artikel.


Wij wensen u veel shopplezier! Op zoek naar een overhemd met een flanel weving voor heren? Maar ook hoodies met of zonder rits. Altijd gemaakt van stoffen die zacht en soepel aanvoelen.


En die ook na veel wassen mooi blijven. We hebben keus uit heel veel kleuren, maten en. België waar u zorgeloos, veilig en overzichtelijk producten kunt vergelijken en bestellen. Met ons ruime assortiment van miljoenen producten bieden we de consument een duidelijk overzicht wat er online te koop is en voor welke prijs zodat u de beste aanbiedingen kunt vinden. En we maken ze in steeds weer nieuwe kleuren en modellen.


Effen of met een print. Met lange mouwen , korte mouwen of mouwloos. Om elke dag te dragen of voor een feestje. Ze zitten lekker en de pasvorm blijft mooi, ook na vaak wassen. Met flanellen overhemden kan je makkelijk een casual look maken, en heb je het nog lekker warm ook.


Vooral als jij onder jouw flanellen overhemd een T-shirt met hoge hals draagt, kan jij op niet al te koude dagen zonder jas de deur uit. Bestel nu uw houthakkershemd in onze webshop, dan heeft u dit binnen enkele dagen al in huis! Veel plezier toegewenst met uw nieuwe houthakkershemd ! Wat is een houthakkershemd ? Houthakkershemd is een traditioneel geruit flanellen werkhemd met lange mouwen. Vroeger werd een houthakkershemd vooral gedragen door houthakkers. Onmisbaar in de kledingkast van elke man: het overhemd.


Met streepjes of met ruiten. Blouse van het merk Cecil met lange mouwen , een kraag en knoopsluitingen. De uiteinden van de mouwen zijn voorzien van een manchet met knoop.


De mouwen kunnen worden opgerold en vastgezet een lus en knoop. De blouse is gemaakt van 1 viscose voorzien van een geruit dessin. Het achterpand van de blouse valt langer dan het voorpand. Er bestaan een soort armbandjes die uw mouwen omhoog kunnen houden. U kunt uw mouwen met één hand oprollen als u uw shirt al aan hebt, maar het is makkelijker om het te doen voordat u uw shirt aantrekt.


Als uw mouwen te lang zijn kunt u ze ook korter maken, of het bij een kleermaker laten doen. De knopen, de kraag, de mouwen , het stiksel,. Jeanshemd: een basisstuk in iedere kledingkast.


Houthakkershemd zonder mouwen

Kies dan een houthakkershemd met ruitjes op een stoere spijkerbroek. Een afgeknipte spijkerbroek met een vest over uw hemd zorgt voor een vintage-look. Combineer desgewenst met een vlinderdasje. Laat u verrassen door het aanbo bepaal de ideale lengte van uw heren hemden lange mouwen en draag hem met of zonder manchetknopen. Gratis bezorging vanaf ? Vind houthakkers blouse op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts