woensdag 4 oktober 2017

Onder nul gaan fortis

Onder nul gaan fortis

Uw Directe Reserve (dit is een krediet onder voorbehoud van aanvaarding) stemt overeen met een bepaald bedrag dat u onder nul mag gaan op uw zichtrekening. Zodra deze kredietopening is toegeken beschikt u over een geldreserve waar u vrij uit kunt putten waar en wanneer u maar wilt. BNP Paribas Fortis heeft geen toegang tot de itsme-accounts. Als je onder nul gaat, heb je exact een maand de tijd om je rekening terug aan te zuiveren. Je kunt altijd opnieuw onder nul gaan , vanaf dat je saldo één dag positief is.


Je contract voor je KBC-Budgetfaciliteit blijft doorlopen, tenzij je het één maand vooraf opzegt met een aangetekende zending. Het betreft meer specifiek een kredietopening: de bank stelt je een bepaalde geldreserve ter beschikking waar je vrij uit kunt putten wanneer je dat wenst, zonder vast terugbetalingsplan. Hieronder vindt u een overzicht van de aanbieders van geldreserve. Deze flexibele kredietopeningen laten u toe gedurende bepaalde tijd en tot bepaalde limieten onder nul te gaan op uw rekening. Vergelijk vooral de rente (JKP) die hierbij wordt aangereken de manier van terugbetalen en de.


Goede middag, Ik ga door omstandigheden een periode (aantal weken) onder nul gaan op mijn zichtrekening (visa afrekening komt en loon komt pas eind oktober). Ik kom niet in aanmerking voor een extra kredietformule (directe reserve, rondo kaart of persoonlijke lening) omdat ik reeds een hypothecair. Een contract voor een kredietopening op de zichtrekening (de mogelijkheid om onder nul te gaan ) is meestal van onbeperkte duur.


Onder nul gaan op bankrekening wordt dure grap. Kort gezeg wat is het? De Directe reserve is de geoorloofde debetstand waarmee je tot €1. Belfius Budgetkrediet Comfort.


Je kan er de broodnodige onderhoudskosten van je auto mee regelen, je computer vervangen als hij de geest geeft of het mooiste cadeau kopen op de trouwlijst van je beste vriend(in). Vang in alle gemoedsrust onverwachte uitgaven op. Hebt u soms een dure maand of een onverwachte uitgave, zoals een dringende herstelling? Met het Budgetkrediet Comfort (1) kan u eenvoudig tot een bepaalde limiet onder gaan op uw betaalrekening. Ik krijg nu al een week zo goed als elke dag een opdringerige telefoon van ons Fortis ( Paribas ) kantoor hier dat ik MOET een contract gaan tekenen voor die zogenaamde directe reserve ( = onder nul kunnen gaan ) , er zit daar een nieuw wettelijk kader rond.


Een Budgetkrediet Comfort is een kredietopening van onbepaalde duur onder de vorm van een geoorloofde debetstand op een betaalrekening terugbetaalbaar binnen de maand. De kredietopening wordt, na aanvaarding door de bank, gekoppeld aan uw betaalrekening. U zou ook moeten weten dat men bij Argenta niet onder nul kan gaan , dat zij een compleet self banking systeem hebben dat, naar mijn ervaring, prima werkt, afhalingen via bankkaart of visa in het buitenland (zelfs in de USA) zijn eveneens volledig gratis, enz.


Bij de meeste banken betaalt u hiervoor een rente van om en bij de procent. Wij kunnen onder nul gaan , max dagen waarop je geen intrest moet betalen. Kan wel eens gebeuren hier dat we dagen onder nul staan, namelijk het loon wordt dagen gestort nadat de huislening er afgaat, was niets aan te veranderen, en daardoor is dit heel af en toe eens het geval.


Als dat de kosten dekt natuurlijk. Van het voormalige Fortis heeft mij ooit eens iemand verteld dat je een schuld niet met een schuld mag betalen, ( bij wet verboden ) daarom, openenden zij voor een hypotecaire lening steeds een cedentenrekening ( spaarboekje) van waaruit het geld maandelijk naar de bank ging op de lening af te lossen. De mogelijkheid om onder nul te kunnen gaan is een handige maar dure noodoplossing wanneer je het even moeilijk hebt op financieel vlak.


Vergeet echter niet dat je kredietkaart je een krediet zónder debetrente biedt. Heb je een geblokkeerde rekening en wil je ze laten deblokkeren? Ontdek het volledige aanbod. Gratis rekening met debetkaart met onder andere Bancontact en Maestro om overal ter wereld te betalen en geld op te nemen. Een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen in euro in de Europese eengemaakte betaalruimte SEPA.


Een gratis maandelijks rekeninguittreksel in elektronisch formaat. Lees goed de infofiche en het contract na van jouw betaalkaarten. Hierin staan alle voorwaarden en kosten beschreven. KBC noemt het onder nul gaan.


Weer andere banken noemen het negatief saldo. Het komt allemaal op hetzelfde neer: u leent eigenlijk wat geld bij de bank op het moment dat u meer geld opneemt dan dat er nog op uw rekening staat. Verschillende varianten van rood staan. Ik heb daar toch ook geen probleem mee hoor.


Onder nul gaan fortis

Soms gaan we eens onder nul , maar daarvoor niet elke maand en het gaat dan ook niet over honderden euro's eh. Geldt dat ook als u bv. Het maximale beschikbare saldo is dan het bedrag dat op je rekening staat, tenzij je een kaskrediet hebt waarbij je dus met toelating van je bank onder de nul kan gaan.


Onder debetkaarten verstaan we dus: Proton (voor de kleine betalingen), Bancontact en Mister Cash en Maestro. Wanneer zijn kredietkaarten nuttig? Argenta Bank biedt een gratis GIRO bankrekening aan die de bankrekening-courant en een Visa kredietkaart omvat. Het beheer van uw rekening gaat via internet, de Argenta bankapp of uw plaatselijk Argenta kantoor. Het kan soms van pas komen om onder nul te kunnen gaan op uw zichtrekening.


Maar dat mag niet zomaar: het is een service die u apart moet aanvragen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts