vrijdag 24 februari 2017

Plastuit vrouwen

Plastuit vrouwen

CC-8OyJyT- Duration: 8:17. UIXI is een plastuit voor vrouwen en meisjes. Ideaal wanneer er geen (schoon) toilet in de buurt is. De meest gebruikt plastuit wereldwijd.


Je plast hygienisch en zeer discreet. Het is even wennen maar dan heb je ook wat! Met de plastuit voor vrouwen kunnen vrouwen eindelijk gemakkelijk, comfortabel maar bovenal hygiënisch, staand plassen. Denk aan lange wandeltochten, festivals, campings of wanneer je een motorpak draagt.


WoPeeH: Stevige herbruikbare plastuit die je gebruikt met je broek aan. Afgelopen zaterdag werd er op 9gag een post gezet over P-Mate. Handig en hygiënisch op reis.


We hadden bijzonder veel leuke reacties, dank je wel Dafuq. Wil je weten waar het over ging, klik HIER. Zie jij jezelf al plassen met plastuit? RTL Nieuws Videos Alle vrouwen aan de plastuit! Tot die tijd moet ik het gewoon doen met producten die ik koop of die zomaar in mijn schoot geworpen worden.


Pasgeleden was dit laatste het geval. Er werd namelijk (letterlijk) een plastuit naar mijn hoofd gegooid. Eerder die week besprak ik met iemand het gebruik van een plastuit voor vrouwen.


WoPeeH-pocket is de nieuwste herbruikbare plastuit voor de actieve en praktische vrouw! Dit kleine plastuitje voor vrouwen is speciaal ontworpen om staand te plassen zonder je broek te laten zakken. Gemaakt van een stevige kunststof is hij betrouwbaar in gebruik en eenvoudig schoon te spoelen.


Op veel plekken is het niet veilig of handig voor vrouwen om door de hurken te gaan om te plassen. De plastuit is een stukje karton voor vrouwen in de vorm van een frietzak. Ze kunnen daarmee buiten staande plassen zoals mannen.


Op die manier hoeven ze niet gehurkt met de broek op de enkels het risico te lopen dat ze kou vatten of hun kleding onder plassen. UIXI– spreek uit als ‘whiksie’ – is een plastuit en helpt ons als vrouwen om staand te plassen. Neem de UIXI plastuit mee op vakantie, tijdens het wandelen of sporten, naar een festival of mee in de auto voor onderweg. Daarnaast suggereert de rechter hiermee dat mannen (die volgens hem dus serial offenders zijn) tegemoet moeten worden gekomen, maar vrouwen worden met hun volgens hem goede gedrag beloond met dat ze langer moeten afknijpen.


Ik heb de afgelopen dagen trouwens ook vaak het argument ja maar plastuit langs horen komen. Plaszak - plastuit - Toilet voor onderweg - wc - mini wc - wegwerp toilet - wegwerp urinaal - voor kinderen - mannen - vrouwen - 700ml - stuks g Iedereen kan zich wel een moment herinneren dat je het bijna niet meer kon ophouden. Maar… je kan jezelf droog vegen met de plastuit en je kan het tuitje doorschudden.


Plastuit vrouwen

Waardoor er geen enkele druppel urine achterblijft. En je hebt dus geen wc papier nodig. Er wordt standaard een waterdicht hoesje bijgeleverd. Dit lijkt de meest ideale oplossing te zijn voor vrouwen.


P-Mate is the one and only, truly functioning female urinate device. It enables women to pee standing up! Easy, discreet, comfortable, HYGIENIC! Nou weten we allemaal dat dat voor jongens geen probleem moet zijn, maar voor mij was het op dat moment best lastig Sta je daar hoog op een berg met heeeele hoge nood en zonder plastuit ! Het zijn vrouwen en ze willen dan ook niet als een man plassen. Technologie: Door de technologie is het mogelijk om de plastuit meerdere malen te kunnen gebruiken.


Vrouwen Er is een speciaal hoofdstuk voor vrouwen. Het behandelt even kort de ‘pee rag’ (plasdoek), een zakdoek die je gebruikt voor afvegen en die je aan je rugzak knoopt (het idee is dat de zakdoek daar droogt en ook ontsmet raakt door UV-licht – niet echt heel praktisch in landen met een nat klimaat).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts