donderdag 9 juli 2015

Okergeel combineren woonkamer

Okergele muren klinken eng, maar het resultaat kan prachtig zijn. Vind je het tóch een beetje too much? Dan zou je bijvoorbeeld één muur kunnen verven, en deze te combineren met een andere neutrale kleur. Ben je niet van het verven?


Een vleugje kleur voegt meteen sfeer toe aan je interieur, zeker als het een warme kleur is. De kleur geel is echt een kleur wat eruit springt. Door het te combineren met neutrale tinten en groen zorg je voor balans in het kleurenpallet. En het is toepasbaar in verschillende interieurstijlen, van strakke moderne interieurs tot retro vintage interieurs.


Bekijk het bord woonkamer geel van thebeastop Pinterest. Bekijk meer ideeën over Woonkamer geel, Geel interieur en Slaapkamer okergeel. Kijk naar de kleuren van (herfst) bladeren en je hebt een prachtige combinatie te pakken. Okergeel verf combineren met natuurkleuren.


Okergeel combineren woonkamer

Je kunt gaan voor een volledige muur als je gaat voor pit en warmte maar je kan ook een meubel mooi okergeel verven. Het eerste wat ik deed toen ik in mijn studentenkamer trok, is de muur geel schilderen – en dat is ook meteen de beste interieurkeuze die ik ooit heb gemaakt. Een vintage woning is ideaal voor oker geel.


In de jaren ’en ’werd immers overvloedig geel gebruikt. Je vindt dan ook nog heel wat originele meubels, verlichting en accessoires in deze mooie kleur. Je kunt bijvoorbeeld een lambrisering verven, en het okergeel combineren met een andere kleur. Je kunt ook kiezen om een kleurvlak aan de muur te verven. Hieronder zie je bijvoorbeeld een super mooie woonkamer , waar de muren taupe grijs zijn geverfd.


In de woonkamer kun je alle meubels en woonaccessoires eindeloos combineren in grijs en okergeel. Als je een nieuwe indeling wilt, ga je schuiven. Groen Het is de kleur die inmiddels onmisbaar is in huis.


Wat anderen zeggen Our home is mid-century modern - these chairs (close but darker and more intense than current wall color) mixed in a contemporary room, would be that eclectic-chic style. Woonkamer Geel Woonkamer Verf Gele Muren Slaapkamer Kleuren Kamerverf Binnenwand Kleuren Gele Kamers Interieur Kleuren Woonkamer Decor Gele Dressoir. Daarna kleed ik het aan met accessoires in een contrastkleur. Bij deze tint groen steekt okergeel bijvoorbeeld heel mooi af.


Oker is al een paar jaar een geliefde trendkleur in het interieur, en ik krijg er nog steeds niet genoeg van. Geel geeft het interieur warmte maar vooral veel gezelligheid. Het zorgt voor een vrolijk accent in een neutraal interieur. De volgende negen voorbeelden laten zien hoe je okergeel in het interieur verwerkt.


Met welke kleuren kan je geel allemaal combineren en in welke interieur stijl gebruik je geel? Op welke manier je dan ook okergeel in het interieur toepast, het is en blijft een warme kleur die elk interieur meer sfeer geeft. Deze bank is de ideale basis voor een woonkamer en te combineren met veel verschillende kleuren en materialen. Donker Scandinavisch Een Scandinavisch interieur hoeft niet altijd licht te zijn, ook met donkere kleuren en materialen kan een interieur uit het Noorden gerealiseerd worden.


Fel geel is het type kleur dat het goed doet op één (kleine) wand in een grote ruimte, vooral de keuken of de woonkamer is hiervoor uitstekend geschikt. Kies bijvoorkeur voor een lichte of vergrijsde geel tint. Mijn herfstkleur voor op de muur in de woonkamer had ik een half jaar geleden al uitgekozen: okergeel. Een typische herfstkleur die zorgt voor een warme sfeer in huis.


De industriële hanglamp is van het merk HK Living. De hanglamp is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Fluwelen Sofa Meubel Ideeën Woonkamer Decor Keukenstoelen Stoelen Banquettes Kamerdecoratie Grijs Decor Consoles Viscontti collection gold bella velvet fabric upholstered accent chair. Sofa and Love seat features a nail head trim around the dark finish wood legs , multi color patterned pillow backs.


Okergeel combineren woonkamer

Deze primaire kleur verfrist, brengt warmte en kleur. Maar het is ook mooi met elke tint grijs, natuurtinten of bijvoorbeeld lichtroze. In mijn woonkamer zit toevallig ook geel in het glas-in-loo dus als het licht goed valt, dan kleurt de muur mee met.


Opeens zie je overal warme geeltinten zoals okergeel , goudgeel en mosterdgeel in kledingwinkels. Het zijn echte trendkleuren momenteel. Elke herfst zien we ze opeens weer volop opduiken in de modecollecties.


Warme kleurtypes kunnen deze kleuren moeiteloos combineren met hun kleuren. Als je dan nog wat wit ergens in je outfit of de print laat terugkomen maak je jouw outfit nóg frisser! Geel met groen combineren is heel leuk. Hoe de juiste verfkleuren kiezen en combineren ? Kleuradvies afgestemd op de ruimte die je wil schilderen.


Het kiezen van verfkleuren hoeft helemaal niet moeilijk te zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts