woensdag 27 mei 2020

Welke kleur past bij fuchsia

Welke kleur past bij fuchsia

Welke kleur heeft je huid? Kijk naar de binnenkant van je polsen en vergelijk die eens met die van je vrienden. Dan zie je het verschil beter.


Welke kleur past bij fuchsia

Bij sommige mensen zie je goed de blauwige aders (koele huid), bij andere zie je dat de huid wat gelig is (warme huid). De kleur is aldus genoemd naar de slag, en dus indirect naar de stad. De kleur magenta wordt soms ook cyclaam (de roze tinten) of fuchsia (de meer rode tinten) genoem naar de bloemen die deze kleur kunnen hebben. Vragen - Ontwikkeld door: bruhh - Ontwikkeld op: 17.


Weet jij niet goed welke kleur bij je past of ben je benieuwd wat deze test zegt, doe dan deze SUPER, FANTASTISCH LEUKE test. Een mooi shirt gekocht in een opvallende kleur ? Heel leuk, maar thuisgekomen gebeurt het weet hoe vaak dat je vertwijfeld voor je kledingkast staat: Wat past er nu mooi bij deze kleur ? Dè beste quiz om erachter te komen welke kleur bij jou past ! Niet iedere kleur nagellak past bij iedere kleur jurk. Wij laten je zien welke kleuren voor nagellak en jurk bijzonder goed bij elkaar passen.


We houden bij het uitzoeken van nieuwe kleding vaak (bewust of onbewust) rekening met onze huidskleur. We zien al vrij snel of een kleur het beste in ons naar boven haalt of dat het je flets en moe laat lijken. Hetzelfde geldt voor een haarkleur (lees hier welke kleur het best bij jou past ). Als ook maar één kleur niet past , is je hele outfit naar de maan. Volg deze gouden regels voor een harmonieuze outfit: - Kleuren brengen evenwicht in het silhouet. Werk steeds met een hoofdkleur.


Andere kleuren zullen deze hoofdkleur oplichten. Vermijd meer dan drie kleuren in je outfit om er niet als een clown bij te lopen. In dit artikel leg ik je uit wat de waarde is van groen, wat het beste past per seizoentype en wat het voor je betekent. Persoonlijk denk ik bij groen meteen aan de natuur, vooral in het voorjaar, wanneer er overal weer blaadjes aan de bomen komen en tot onze vreugde alles weer vrolijk begint te groeien.


Grijs is vaak de kleur van een mooie gietvloer (beton of PVC). De vraag is dan ook vaak: welke kleur past bij grijze vloer? Als je een lichte kleur vloer hebt, dan kun je vrijwel alle kleuren gebruiken omdat grijs vrij neutraal is. Indien je grijze vloer donkerder is, dan kan een kleurcombinatie met felle kleuren erg mooi worden. De C staat voor Cyaan dit is een blauwgroenige kleur.


De M staat voor Magenta dit is een rozeachtige kleur. De Y staat voorYellow dit is een gele kleur. De K staat voor Key dit is een zwarte kleur.


De CMYK kleurencode wordt gegeven door een dekkingspercentage van de vier kleuren in te voeren. Hier lees je meer over verschillende huidtypes en welke kleuren lippenstift daar het beste bij passen. Enthousiast geworden met zin om samen met anderen te oefenen en experimenteren met make-up? Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt.


Hoe je zelf geslaagde kleurencombinaties kan samenstellen die passen bij jouw inrichting kan je hier lezen. Het is mooi om de kleur van je haar terug te laten komen in je kleding, dus grijs is een heel mooie kleur om vanaf nu te dragen (in allerlei tinten). Combineer deze vooral met zilveren in plaats van gouden sieraden zodat je nog meer eenheid creëert. En om nu niet dadelijk letterlijk met je handen in het haar te zitten, geven wij aan welke kleur kleding het beste past bij jouw haarkleur.


Scheelt je weer tij de volgende keer dat je voor de kledingkast staat te twijfelen welke kleur blouse je uit de rekken moet halen. Dit zijn de kleuren waar jij voor moet gaan. De kleuren die goed staan bij wintertypes zijn diepe, felle en heldere kleuren. Roo fuchsia , smaragdgroen, knalgeel en blauw.


Sieraden: de perfecte materiaalkleur van sieraden voor wintertypes zijn goud of zilver, waarbij de voorkeur uitgaat naar zilveren sieraden. Je kunt dit voorkomen door pastelkleur te combineren met een neutrale kleur , of een pastelkleur in dezelfde kleur , alleen dan donkerder en dieper. Een goede manier om een klein beetje extra kleur toe te voegen is om een kleine accessoire te dragen die qua kleur en intensiteit past bij de hoofdkleur van je outfit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts