maandag 7 oktober 2019

Wat als filmpjes

Wat als filmpjes

Michaël Philips 261views. The Very Best of Matt Berry as Douglas Reynholm! The IT Crowd - Duration: 9:23. Wat als garagisten wel eerlijk waren? Nu eens compleet van de pot gerukt, dan weer beangstigend realistisch.


Pages Liked by This Page. Een mooi stukje publieksbeleving. STARSTRUCK: what you see is what you get!


Op november ging het langverwachte derde seizoen van Wat Als ? Bovenal biedt Wat Als ? Wat moet je doen als je ineens oog in oog staat met een nieuwsgierige ijsbeer? Als je reacties wilt toestaan op een video die niet openbaar is, kun je Verborgen als privacyinstelling kiezen. En wat als je verliefd was op je dokter?


Wat als filmpjes

In het komische sketchprogramma geven onder meer Matteo Simoni, Bruno Vanden Broecke, Ben Segers, Koen De Graeve en Charlotte Vandermeersch de kijker antwoord op al deze vragen. Wat te doen als filmpjes haperen of helemaal niet afspelen? Daarna is het weer een genot om filmpjes te bekijken! Zo ook deze sketch, waarin Ben Segers zich - samen met zijn. Filmpjes kijken, keitof!


Maar probeerde je zelf al eens iets te maken? Je hoeft helemaal geen duur materiaal te hebben om een leuke video te maken. Voor je begint met filmen. Zorg ervoor dat voordat je begint met filmen, je exact weet wat je in beeld wil brengen. Het televisieprogramma ‘ Wat Als ? Niet op televisie, wel op het internet.


Veel filmpjes zijn op zelfs meer. Samen met juf Imke zijn ze tot onderstaande resultaten gekomen. Het programma neemt je onder andere mee naar een wereld waar garagisten wél eerlijk zijn: de garagist legt zijn klanten dan gewoon uit waarom het factuurbedrag onnodig hoog is. International Emmy gewonnen in de categorie comedy. Bekijk hier de vijftien beste fragmenten uit de voorbije seizoenen.


Brenda Jacobs, Rémi Langenberg en Jolanda Hemmes-Blumers vertellen je wat je als schuldhulpverlener kunt verwachten van de Belastingdienst, het CAK en het CJIB. Je kunt de filmpjes ook rechtstreeks op ons kanaal bekijken. Verder werd het gezien als een hulpmiddel bij het aanleren van een correct Nederlands, wat zich ook uitte in de hierna genoemde extraatjes. Wat kan ik doen als er ongewenst een foto of filmpje van mij online staat? Staat jouw naaktfoto opeens online?


Heeft je ex-vriend(in) dat filmpje waarin jij je kleren voor haar uittrekt, naar anderen gestuurd? Omdat ALS -patiënten vaak in een elektrische rolstoel met de benodigde beademingsapparatuur achter hen zitten én omdat de kans op verslikken groot is, laten we in deze filmpjes zien hoe u de Heimlichmanoeuvre op een andere manier kunt uitvoeren. Vaak zijn mensen met ALS bang dat ze gaan stikken. Alles wat je moet weten over deze rage onder kinderen.


Er vindt weer een interessante verschuiving plaats: kinderen en tieners laten social media als SnapChat en Instagram meer links liggen. Ik heb al van alles gedaan: office opnieuw geinstalleer mediaplayer als standaard gezet, mediaplayer geinstalleer van avi omgezet naar mpeg, et cetera. Meteen zal u het effect op onze samenleving merken. De situaties zijn op flessen getrokken, dat geven we toe, maar soms is dat de enige manier om door te dringen.


Als anderen gemeen tegen ons doen, wat kan ons dan helpen om het niet op te geven?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts