maandag 21 oktober 2019

Vrouwen met schaamhaar

We hebben het allemaal. Deze aflevering in Emma’s Peepshow: schaamhaar scheren. Een korte documentaire. Want kan je nou beter scheerschuim of olie gebruiken? En hoe scheer je je ballen of schaamlippen zonder een bloederige bende?


Dit aanbod is alleen van toepassing op de eerste aankoop van een nieuw creditpack of een nieuw abonnement (de korting is niet van toepassing op de daaropvolgende verlenging van abonnementen). Stock heeft het recht om op elk moment wijzigingen aan te brengen in dit aanbod. Nu een artikel over iets wat zowel mannen en vrouwen hebben – namelijk schaamhaar.


Lichaamshaar in de schaamstreek is een teken van het doorlopen van de pubertijd waarin je lichaam zich ontwikkelt voor eventuele voortplanting. Alleen zien we nog vrij weinig schaamhaar, hoe zit dat met de functie van schaamhaar en waar komt deze trend vandaan? Het begin van deze haargroei kan in leeftijd verschillen van rond negen tot ongeveer zeventien jaar, met een gemiddelde van elf tot twaalf jaar bij meisjes, en dertien tot veertien jaar bij jongens. Sommige vrouwen vinden een kale schaamstreek een beetje raar, alsof je een meisje van jaar bent.


Vrouwen hebben vaak minder lichaamsbeharing dan mannen, maar ook bij vrouwen is het mogelijk dat schaamhaar doorgroeit tussen de benen. Veel vrouwen scheren om die reden hun bikinilijn. Bij mannen begint de groei van het schaamhaar met enkele donsharen op de balzak of net boven de penis.


Sexy vrouwen met schaamhaar. Voor de liefhebbers van schaamhaar, veel schaamhaar. Deze mooie milf met haar grote borsten heeft een geil poesje dat je kan aaien. Ik wist niet dat vrouwen van mijn leeftijd dat deden. Je schaamstreek kun je ontharen met een scheermes, maar ook een Brazilian wax is populair.


Vrouwen met schaamhaar

Ik heb het er weleens over gehad met mijn vriendinnen, maar zij hadden nooit problemen met mijn schaamhaar. Als een vrouw wel echt. Groeiend schaamhaar was daarbij een indicatie dat vrouwen en mannen geslachtsrijp waren. Door de evolutie is schaamhaar nu minder noodzakelijk, maar we hebben het nog steeds. En dat is hetzelfde als met schaamhaar.


Meer en méér mannen en vrouwen scheren hun schaamhaar , maar dit vereist wel enige finesse. Of je nu man of vrouw bent, het proces is hetzelfde – scheer het haar weg en voorkom huidirritatie. Je schaamhaar scheren doe je best op de correcte manier, lees hier hoe. Met de bodygroomer zorg je ervoor dat je je haar mooi trimt.


Vrouwen met schaamhaar

Naast dat je een mooi vormpje krijgt wil je natuurlijk ook dat het schaamhaar wat er nog zit een mooi afgewerkt is, toch? Deze bodygroomer is voor mannen en vrouwen te gebruiken en werkt uitstekend. Hij is 1 waterdicht waardoor je hem eenvoudig onder de douche kunt gebruiken. Het zorgt ervoor dat steeds meer vrouwen hun schaamhaar willen scheren. Schaamhaar rond de vagina verwijderen.


Scheren is geen afrodisiacum! Het is inderdaad zo dat veel vrouwen zich zelfverzekerder voelen wanneer ze zich scheren. Maar over het antwoord op Totaal Kaal’s vraag kunnen we kort zijn. Beetje erg vreemd zelfs. Vroeger was het in de mode voor vrouwen om veel schaamhaar te hebben.


Er zijn steeds weer andere modes voor schaamhaar. Nu zie je vaker dat vrouwen , en soms ook mannen, zichzelf helemaal kaal scheren. Je kunt met de mode meedoen, maar het hoeft niet.


Doe wat jij mooi en fijn vindt. Hier lees je tips voor het scheren van schaamhaar. Ik heb eens opgezocht hoe het ‘zover’ heeft kunnen komen.


Of je veel of weinig schaamhaar hebt hangt af van het ras. Over het algemeen zijn Japanse en Koreaanse mensen karig bedeeld met schaamhaar. Zij doen er dan ook veel aan om er hariger uit te zien.


Marokkaanse en Turkse mannen en vrouwen zijn veel rijkelijker bedeeld met schaamhaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts