vrijdag 16 augustus 2019

Praten met mensen

Praten met mensen

Dat kan met de Nederlandse gadget Travis. We testten het in Las Vegas. Chat Met Vreemden is de leukste chat site van Nederland en Vlaanderen. Chatten kan zowel met webcam (videobellen) als met tekstberichten.


Heb je een klik met een chatter? Praat met een onbekend persoon. Soms is het moeilijkste deel van het praten met mensen het uitzoeken hoe je het gesprek moet beginnen. Dit kan met name intimiderend zijn wanneer je met iemand die je nog niet eerder ontmoet hebt wil praten.


Soms is praten met mensen uitputtend omdat je met mensen spreekt, die alleen maar over hun problemen willen praten. In plaats van te luisteren beladen ze jou met hun emotionele problemen. Ten slotte willen we nog één ding opmerken. Praten met andere mensen kan jou uitputten. Toch moet je beseffen dat het een noodzakelijke activiteit is.


Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om mensen te ontmoeten. U zult snel merken dat vele anderen in uw omgeving op zoek zijn naar degene die speciaal is zoals u bent. U zult dan in staat zijn om te praten met een willekeurig gekozen persoon. Je kunt bij ons je gevoel testen en chatten met één van onze professionals. Of misschien ken jij wel mensen in je omgeving van wie jij denkt dat zij iets aan onze site kunnen hebben?


Attendeer hen dan gerust op ons. Zou je graag met een dierbare willen praten die is overleden, of zou je meer te weten willen komen over één van je voorouders? Misschien wil je wel met een klopgeest praten die rondspookt in je huis.


Mensen praten al duizenden jaren met de doden via verschillende methodes. Maar ze zijn in veel situaties te gebruiken. Zo kan je ze ook gebruiken om met kinderen in gesprek te gaan en zo door te nemen waar ze recht op hebben, zeker als ze niet alles verloopt zoals zou moeten. Gezellig chatten met anderen, ontmoet nieuwe mensen op de chat met dezelfde interesses, maak je eigen chatbox aan, speel gratis online spelletjes en leer leuke mensen kennen voor een flirt of misschien zelfs wel een date of een serieuze relatie. Met mensen praten kan een grote uitdaging zijn.


Ik herken mij hierin en had vooral een Ik herken mij hierin en had vooral een grote uitdaging met het praten met mensen waar ik tegen opkeek. Ze praten bovendien de hele dag met mensen over gevoelens en zijn niet snel geshockeerd. Psychologen zijn opgeleid om met empathie en acceptatie te luisteren en weten waarop ze moeten doorvragen om je verder te helpen.


Praten met mensen

Je kunt daardoor leren je gevoelens en jezelf beter te begrijpen. In Nederland (en ook andere delen van de wereld) wordt de term chatten met vreemden steeds populairder. Steeds meer mensen vinden het idee leuk om te praten met onbekenden op het internet. Het idee van anonimiteit spreekt veel mensen aan en tegelijkertijd het idee om verrast te worden met wie je chat.


Taal vergt dus bepaalde cognitieve vermogens. Alle mensen hebben het vermogen om klanken met elkaar te combineren, maar tegelijkertijd ook het vermogen om te leren wat de regels zijn om die klanken te combineren. Letterlijk iedereen die ooit met zijn snoet op tv verscheen, heeft het meegemaakt. Gemene comments onder artikels, verwensingen in de inbox van je sociale media-profiel: het hoort er nu eenmaal bij. Als je zoals ik dan ook nog eens over gevoelige thema’s als racisme of identiteit schrijft of spreekt, durven mensen daar best ver in te.


Praten met mensen

Waarom is praten over je gevoelens goed voor je? Of het nu negatieve of positieve gevoelens zijn, praten over je gevoelens is altijd goed. Wie zou aarzelen om goed nieuws en geluk met mensen te delen? Voor mensen met spraakproblemen Spraak Assistent is een medische app voor mensen met spraakproblemen, maar die wel kunnen lezen.


Met de app kun je categorieën, woorden en zinnen creëren, die op grote buttons geplaatst worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts