donderdag 13 december 2018

Evenementen de kust

Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Nieuw op strandverblijf? Evenementen in Oostende. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen ( de omgeving van) Oostende. Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen.


Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Het is een selectie, voor een volledig overzicht raadpleeg je best de website van de diensten voor toerisme. Alle activiteiten en uitstappen in Regio De Kust. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later. Overslaan en naar de inhoud gaan.


De Bloemencorso is dé jaarlijkse afsluiter van het zomerseizoen in Blankenberge. Onderstaande overzicht geeft een selectie weer van de leukste evenementen aan de Begische Kust ! Kustplaatsen Knokke en Oostende hebben een eigen evenementenpagina. Klik op de kustplaatsen en ontdek meer leuke evenementen aan de Belgische Kust. Begin uw vakantie in Nederland met een bezoek aan de kust. Holland heeft een eindeloze kustlijn, van Zeeland in het zuiden tot in het noordoosten van Groningen.


Geniet van de brede horizon én van de brede stranden langs de Noordzee. Bezoek een van de gezellige badplaatsen in Nederlan zoals. See more ideas about Beach, Boat and Candle. Michiel de Ruyter speelt een belangrijke rol in het muZEEum. Deze bekende Nederlandse zeeheld kwam namelijk uit Vlissingen.


Het museum heeft ook de op een na grootste collecties in Nederland van voorwerpen uit een VOC-schip. Herleef het verleden bij de portretten van Zeeuwse zeehelden, zeegezichten en havengezichten. Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken.


Het einde van de Paulusfeesten nadert en dus is het tijd om nog eens goed te feesten op de Paulusfeesten. Q-party op Pier en Pol. Q-Party met Q-DJ’S MAARTEN VANCOILLIE, DOROTHEE DAUWE EN BART-JAN DEPRAETERE. Dag Datum Tijd Naam activiteit: Locatie: woensdag juli 10. Speel en spring je mee?


Een leuke avond met optreden van Raymond Van Het Groenenwoud op zaterdag november. Middelkerke is een open gemeente. Ook voor mensen met een beperking. Kwaliteit zonder poespas! Jaarplaats, kampeerplaats of een chalet.


Evenementen de kust

Meer over Camping het hoge licht. Wandelen in de natuurgebieden van Westkapelle. Een overzicht van alle activiteiten in Vlaanderen voor families met kids van tot jaar in Regio De Kust. Het is de bedoeling om hier alle kustmarkten te vermelden die tot minimum 20u duren. Dit zijn zowel zeedijk-markten als markten die doorgaan in het centrum van de kustgemeenten.


Er zijn meerdere verenigingen die avondmarkten aan de kust organiseren, alle markten van deze verenigingen worden opgenomen in deze kalender. Een vakantie aan de Belgische kust is echt genieten. Ruim dertien badplaatsen bieden aan al deze vakantiegangers precies de sfeer die ze wensen, want iedere badplaats heeft zo haar eigen karakter. De ene badplaats is rustig en groen, de andere een beetje mondain, meer stedelijk of meer familiegericht. Hier vindt u de evenementen die in de toekomst zullen plaats hebben ten voordele van onze dieren.


Stip de datum of data op deze pagina alvast aan, op uw agenda, want de volledige opbrengst gaat, zoals steeds, naar de verzorging van onze dieren. De reputatie van Wenduine als prinses van de Belgische kust is zeer verdiend. Dit familievriendelijk kuuroord combineert de charme van haar kleinschaligheid met het uitstekende aanbod aan faciliteiten voor toeristen.


Het hele jaar door zijn er tal van grote en kleine activiteiten, met extra aandacht voor de kinderen. Het bruist van de evenementen en festivals in Holland boven Amsterdam. Toerismekantoor Knokke. Van braderie tot theaterfestival en van muziek tot het grootste nautische evenement van Nederlan er is elke dag wel een evenement dat bij jouw stemming of gezinssamenstelling past.


Gratis evenementen in de kustgemeenten. Houd de uitgebreide kustagenda in de gaten voor de meest actuele informatie. Nog geen nieuwe data gekend - De Strandloop Zeebrugge is een loopwedstrijd waar iedereen aan kan deelnemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts