dinsdag 24 januari 2017

Mooie vrouwen op de fiets

Nederland is een fietsland. We vinden fietsen fijn, behalve als er tonnen aan regenwater naar beneden bulderen. Maar los daarvan houden we van fietsen. En een hoop mannen vinden het ook leuk om mooie vrouwen te zien. Dus hoe prachtig is de combinatie van fietsen en vrouwen dan?


Abonneer je op ons kanaal dat vinden we FANTASTISCH! Wij zijn Elise Boers en Vita Boers, twee zusjes uit Amsterdam. Inderdaa de fiets staat bij beide zaken nogal centraal. Terwijl de demonstranten geheel naakt al fietsend protesteren tegen de afhankelijkheid van olie. Het wordt weer zomer en dat betekent dat heel wat gefietst wordt.


Van het vlakke land in Drenthe tot aan de heuvels van Limburg, en van de bruisende boulevard van Scheveningen tot aan de overvolle straten van Amsterdam. Omdat wij een fiets op zichzelf niet hip genoeg vinden, zijn we op zoek gegaan naar mooie fietsende dames. Gegarandeerd een mooie avond met deze liedjes! Het voordeel van 1op de snelweg: je hebt alle tijd om de WTF-dingen op de weg goed te bekijken. Een mooie evolutie die we maar al te graag verder aanmoedigen!


Mooie vrouwen op de fiets

De verspreiding van de fietsmicrobe gaat verder dan het ‘testosteronstelsel’. Mannen zijn niet langer de baas in het wielerpeloton. Op wielertochten, langs de Schelde: overal verschijnen groepjes fietsende vrouwen binnen de grote massa heren. Muziek: Mike van Stekelenburg. Lars uit Gastvrij Liempde, namens.


Dagelijks speurt onze redactie Social Media af op zoek naar mooie vrouwen. Het internet staat vol met moois, daarom selecteren wij alleen het beste voor onze fans. Het initiatief zag het licht om niet alleen vrouwen op de fiets, maar ook in de maatschappij en het leven meer zichtbaarheid te geven. Als een aanmoediging om zich onafhankelijk te bewegen door de stadscentra, waarin eindelijk ook rekening met hen wordt gehouden.


Mooie vrouwen op de fiets

Bekijk meer ideeën over Brazilië carnaval, Fiets mode en Militaire vrouwen. Love for Cycling (LFC) is de webshop voor mooie en hoge kwaliteit fietskleding voor alle vrouwen met een passie voor fietsen. Kut films met mooie vrouwen : 15. Op deze jaarlijkse naaktfietstocht gaan een aantal mensen overal in de wereld naakt op de fiets.


Om te protesteren tegen het kleine en grote onrecht. MadridIn Londen, Manchester en Parijs reden een paar honderd fietsers zonder kleren de stad rond. In Madrid waren er enkele honderden mensen zaterdag in het centrum naakt op hun rijwiel gestapt. Vergelijkbare zoekopdrachten voor vrouwen fiets. Info over vrouwen fiets.


Resultaten van zoekmachines. Twee vintage vrouwen op fiets in de buurt van de zee. Sexy vrouw drenken met fiets. Mooie jonge meisje op fiets. Brunette meisje met een zwarte kat op de fiets.


Het mooie meisje rijdt op. Ik vertel maar niet verder serieus. De waterrijke achtertuin van Dordrecht is schitterend! Zelf stapte ik onlangs op de pedalen voor een ritje naar dit wonderschone Nationaal Park. Tijdens ons weekend in Dordrecht wordt er helaas geen stabiel weer voorspeld.


Mooie vrouwen op de fiets

Toch belooft het op zondag een stralende dag te worden als we de weermannen- en vrouwen mogen geloven. Vrienden op de Fiets bestaat jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts