donderdag 27 oktober 2016

Grijs combineren met taupe

Tegelijk voelt taupe een stuk warmer aan dan gewoon grijs of wit en dat is wellicht de verklaring waarom het zo geliefd is. Een muur in taupe oogt simpel en sereen. Een donkere tint taupe is mooi te combineren met lichte tinten zoals wit en grijs , maar bijvoorbeeld ook met pastelroze. Zelf vind ik taupe erg mooi om op een natuurlijke manier te combineren met wit, crème grijs en zwart.


Voeg je liever kleur toe dan zijn roze en paars mijn favorieten bij taupe. Met welke kleur vind jij taupe het mooiste combineren in je interieur? Poloshirt van het merk Rabe in een rustig dessin met grijstinten, taupe , zwart en een vleugje wit.


De polosluiting is afgewerkt met een zilverkleurig biesje en zilveren knoopjes. Dit geeft het shirt een chique uitstraling mee. Een hele verrassende manier om taupe te combineren , is met rood! Uiteraard kun je taupe ook heel goed combineren met blauw. Taupe combineren met rood!


Grijs combineren met taupe

Blauw, geeft net als taupe , ook rust aan je interieur. Maar door het te combineren geeft blauwe krijtverf net even iets meer kracht aan je. Zo kan je grijs gaan gebruiken in combinatie met hout voor een warme en landelijke look.


Je kan grijs combineren met pastellen in een traphal voor een gezellig en verwelkomend effect. Je kan het combineren met wit in hoogglans afwerking voor een strak interieur (bv. in de keuken), of je kan ze combineren met staal voor een stoere, moderne en.


Een taupe muur kan prima in de herfst maar natuurlijk ook voor de rest van het jaar. Herfstkleuren passen erg goed bij taupe. Omdat taupe een koele kleur is, is het mooi om daar warme kleuren bij de combineren. Als er een donkere variant van taupe in je interieur terugkomt, gebruik dan verder lichte tinten zoals wit of grijs.


Je kunt bijvoorbeeld erg goed bruin combineren met taupe. Een voorbeeld van leuke bruine accessoires zijn houten kastjes en krukjes of een mooi groot kleed. Vooral het ton sur ton combineren van verschillende grijstinten is in. En dan is daar ook de kleur bruin. In combinatie met grijs ! Verassende combikleuren bruin en grijs.


Zo introduceert Karwei de cosy cabin stijl. Een basis van grijs - en houttinten met diepbruin voor een warm en tikkeltje industrieel karakter. Je kunt taupe goed combineren met andere neutrale kleuren of juist met sprekende accentkleuren. Warme kleurtypes nemen het beste taupetinten met een gele ondertoon (zoals bijv. de hoed op de collage), koele kleurtypes nemen het beste de grijzere varianten (zoals de trui met de punten midden bovenaan). Sommigen zullen zeggen dat het grijs is dat naar kastanje neigt.


Maar natuurlijk vindt u taupe , net zoals alle kleuren tegenwoordig, in een grote waaier nuances. Beige banken, van linnentint tot taupe. Het is niet echt grijs.


Grijs combineren met taupe

Een mooi interieur begint met een goede basis. Een paar mooie beige banken die de fundering vormen van jouw woonkamer. Hou de woorden warm, karaktervol en tijdloos in gedachten als je gaat shoppen voor grote meubels als een eettafel, een beige bank, een kast of dressoir en de vloer. Grijs kan juist ook andere kleuren benadrukken in een ruimte en meer laten spreken.


Welke sfeer jij bereikt in jouw interieur met grijs hangt helemaal van de tint af. Dus als je bijvoorbeeld een paar rode blokhakken met blauwe skinny jeans en gele sieraden draagt, kan je, om deze kleuren uit te balanceren, deze combineren met een zwart jasje en grijs topje. Bruin, zwart, wit en grijs De kleuren bruin, zwart wit en grijs zijn neutrale kleuren. Bij bruin passen alle kleuren die ook in de natuur bij deze kleur voorkomen.


Denk eraan dat lichtbruin het beste met lichtere tinten is te combineren en donkerbruin beter met fellere kleuren. Zwart en wit kan altijd bij bruin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts