donderdag 27 oktober 2016

Evenementen aan zee

Overzicht van agenda in regio De Kust in West-Vlaanderen. Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Zonder Javascript is het niet mogelijk bestellingen te plaatsen in deze webwinkel en zijn een aantal functionaliteiten niet beschikbaar. Evenementen in Oostende.


Evenementen aan zee

Vooral in de zomer vinden er bijna dagelijks festiviteiten plaats, zoals verschillende markten, folklore, muziekoptredens en diverse sportieve evenementen. Echter ook in de rest van het jaar wordt er een diversiteit aan leuke activiteiten. Facebook is showing information to help you better understand the purpose of a Page.


Een activiteit combineren met een overnachting? Onze badplaats is niet in één dag te ontdekken. Reserveer je logies en neem uitgebreid de tijd om helemaal verliefd te worden op De Haan, Wenduine, Klemskerke, Vlissegem, Vosseslag en Harendijke en alles wat we te bieden hebben! Tijdens een kort of iets langer verblijf in Nieuwpoort zal je zeker gecharmeerd raken door de vele evenementen.


Evenementen aan zee

Wijk aan Zee ; Jaarvergadering Stichtingsraad Dorpsraad. Hieronder vindt u een overzicht van evenementen (de omgeving van) Middelkerke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts