vrijdag 2 september 2016

Chatten over problemen

Waarover mag ik chatten ? Ook wanneer je niet goed weet waarom je je slecht voelt, of waar je moet beginnen. We helpen je de woorden vinden. Lees hier onderwerpen waarover mensen zoal met ons chatten. We zijn er voor iedereen. Op onze hulpchat kun je chatten over diverse problemen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziekte of problemen die je tegenkomt in je leven.


De belangrijkste chatregel is respect voor elkaar. De gesprekken kunnen gaan over lichamelijke en psychische aandoeningen. Ook over verlies en rouw of andere onderwerpen. Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies. We gaan zorgvuldig om met je privacy.


Klik hier als je daar meer over wilt weten, vragen hebt over de werkwijze van Chat met Fier of een klacht in wilt dienen. Ben je in direct gevaar en loopt een situatie uit de hand? In geval van nood bel je altijd 112! Wil jij online chatten over problemen ? Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die (anoniem) over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten.


Chatten over problemen

Dat kan telefonisch of per chat. Chat dan met ons crisisteam (rode button rechts bovenaan). Bij de Luisterlijn kun je dag en nacht bellen voor een anoniem en vertrouwelijk gesprek. Je kunt ook chatten of mailen.


Online chatten over problemen. Of je nou je hart wilt luchten of oplossingen wilt vinden en daar over wilt chatten dat kan allemaal. Blijf er niet mee rond lopen maar neem nu direct contact op! Chatten over problemen dat kan hier!


Voeg deze toe als vriend zodat je op een later moment opnieuw kan chatten. Ook dan is het geen probleem en start je met één klik een nieuwe chat. Uniek aan de chatsite is dat je kan filteren op afstan locatie, geslacht en leeftijd. Hierdoor kan je ervoor kiezen om alleen met degenen te chatten die je wilt spreken. Voel je je eenzaam of alleen en wil je graag je hart luchten?


Word je overspoeld door emoties, gedachten, zorgen en gepieker en ben je het overzicht kwijt? Vind je chat fijner dan bellen? Vertel je verhaal op onze chat.


Anoniem chatten over psychische problemen chathulp. Gratis anoniem chatten bij psychische problemen. Heb je iets naars meegemaakt? Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. Is er veel ruzie thuis?


Een chatgesprek kan over alles gaan zolang het maar te maken heeft met verlies. Afspraken rond chatten. Om het chatten in goede banen te leiden, vragen we jullie om volgende afspraken te respecteren: Je kan bij ons terecht voor een goed gesprek.


Chatten over problemen

Wij proberen je op weg te zetten. We kunnen wel - samen met jou - zoeken naar de meest aangewezen oplossing. Je belt of chat met een getrainde vrijwilliger.


Wij geven geen gegevens van jou door aan anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts