dinsdag 19 mei 2015

Welke kleuren passen bij turquoise

Welke kleuren passen bij turquoise

Turquoise interieur styling. Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt. Dan heb je nog tertiaire kleuren , dit zijn de kleuren die ontstaan door primaire en secundaire kleuren te mengen.


De tegenover elkaar liggende kleuren in de kleurencirkel passen over het algemeen altijd wel bij elkaar. Ook naast elkaar gelegen kleuren in de buitenste ring zijn goed te combineren. Of je nu een geschikte outfit bij elkaar moet zoeken, een kamer wilt inrichten of aan het tekenen of schilderen bent, het is altijd handig om te weten welke kleuren elkaar het best doen uitkomen en er samen het.


Welke kleuren passen bij een petrol bank. Als je meer van de neutrale kleuren bent dan kun je het beste voor taupe gaan, warm bruin of crème wit. Als het gaat om het kiezen van kleuren gaan mannen meestal voor zwart, bruin en wit. Dit zijn kleuren die we veel terugzien in stoere, rauwe of ruige woonkamers of woonkamers met een industriële stijl.


Welke kleuren passen bij turquoise

Deze aardekleuren gaan perfect samen en geven een gebalanceerde sfeer. Afhankelijk van of u wilt de zonnige kant van de kleur turquoise markeren of liever betrokken bij de koelende werking van turkoois te. Combineer Chic De kleur koraal - dus je jurk te pa.


Rok lang en zwart - zodat u het combineren Wat past donkerbruin? Naast petrol passen ook de kleuren aqua, turquoise , zeegroen, flessengroen, mint en jade binnen deze kleurgroep. Met welke kleur vind jij petrol het mooiste combineren in je interieur? Vul je reactie in onderaan dit blog.


Creëer meer sfeer, warmte en eenheid in je huis. Net als bij de steen turquoise of turkoois kan de kleur variëren van groen tot bijna aquamarijn blauw. De kleur turquoise is heel geschikt om mee te combineren en past goed bij lichte kleuren als wit, crème en beige, maar ook met grijs, zwart en bruin. Zal deze blauwe blouse passen bij deze oranje trui? Kan ik mijn kastanjebruine Capribroek koppelen aan een gele blouse?


Of dat nou voor het kiezen van je outfit is, voor het maken van een mooie Instagram-compositie of een kleurrijke tekening. Maar hoe kies je kleuren die bij elkaar passen ? Tijd voor een spoedcursus kleuren combineren! Ben je niet gewend kleur te dragen, begin dan met een klein beetje kleur, bijvoorbeeld een kleurige stropdas of sjaal, of een kleurig topje. Of draag een kleurige rok bij een effen neutraal jasje. Geleidelijk kun je het kleurgebruik uitbreiden.


Blijf dicht bij jezelf: wat voelt prettig voor jou. Soms is het moeilijk om te bepalen welke kleuren je nou bij dat groene shirt moet dragen of die ene blauwe rok. Het valt niet altijd mee om te bepalen welke kleuren je bij elkaar kunt dragen. Toch zijn er een aantal regels dat je kunnen helpen om kleuren op de juiste manier bij elkaar te matchen.


Kleuren in je outfit combineren. Uiteraard ben je altijd vrij om deze regels met voeten te treden, maar dan is het wel handig om eerst voldoende kennis van de basis ervan op te doen. Ben jij benieuwd welke kleuren het best bij jou passen ? Het heeft echter wel te maken met de betekenis en vooral de sfeer die uitgaat van een kleur.


Neem nu bijvoorbeeld rood. Bijna niemand haalt het in zijn hoofd om bijvoorbeeld een rode keuken te laten plaatsen. Zwart en wit zien we niet als kleuren. In zuivere toestand zijn ze bijna niet terug te vinden in de natuur.


Ze kunnen gemakkelijk gecombineerd worden met eender welke kleur. Grijs is een neutrale kleur en is goed te combineren met veel kleuren. Sombere kleuren gebruik je best voor je onderlichaam, heldere kleuren kunnen namelijk verdikken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts