vrijdag 29 maart 2019

Gratis chatten over problemen

Chatten is een fijne manier om je hart te luchten. Je kunt rustig je woorden kiezen. Je verhaal wordt aandachtig gelezen. We leven en denken met je mee en samen zoeken we naar manieren om met je probleem of verdriet om te gaan.


En na afloop kun je het gesprek nog eens nalezen. Online praten over depressie. Dat kan bij 1gratis en anoniem.


Wij hebben ervaren psychologen in dienst die een luisterend oor bieden en met je meedenken. We gaan zorgvuldig om met je privacy. Ben je in direct gevaar en loopt een situatie uit de hand? In geval van nood bel je altijd 112!


Gratis chatten over problemen

Op onze hulpchat kun je chatten over diverse problemen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziekte of problemen die je tegenkomt in je leven. De belangrijkste chatregel is respect voor elkaar. De gesprekken kunnen gaan over lichamelijke en psychische aandoeningen. Ook over verlies en rouw of andere onderwerpen.


Anoniem praten over uw zorgen of problemen kunt u via verschillende hulplijnen en chatboxen. Tele-Onthaal is een telefonische hulpdienst, die u bijstaat als u het moeilijk hebt. U kunt ook chatten met een van de deskundige vrijwilligers. Zonder registratie veilig en gratis chatten op de Tjat. Wij zijn een gratis Nederlandse chatbox chat van en voor iedereen en voor alle leeftijden en zonder registratie.


Je mag hier over alles chatten , zolang je je maar aan de Nederlandse wet houdt. Praten online en anoniem in een groep over psychische problemen. Voor iedereen die erkening, herkenning, steun, troost of hulp zoekt bij psychische problemen organiseren wij online en anonieme thema groepssessies.


Zelfmoordpreventie is er voor iedereen die anoniem over zijn of haar zelfmoordgedachten wil praten. Wil jij online chatten over problemen ? Gezellig chatten met anderen, ontmoet nieuwe mensen op de chat met dezelfde interesses, maak je eigen chatbox aan, speel gratis online spelletjes en leer leuke mensen kennen voor een flirt of misschien zelfs wel een date of een serieuze relatie. Bij de Luisterlijn kun je dag en nacht bellen voor een anoniem en vertrouwelijk gesprek.


Gratis chatten over problemen

Uniek aan de chatsite is dat je kan filteren op afstan locatie, geslacht en leeftijd. Hierdoor kan je ervoor kiezen om alleen met degenen te chatten die je wilt spreken. Een aantal van deze zoekfilters zijn zelfs gratis ! Chat Met Vreemden is veilig te gebruiken. Je hebt zelf de keuze in hoeverre je anoniem wilt blijven tijdens een gesprek.


In het gesprek kun je je verhaal kwijt, je vragen stellen en advies krijgen. Dan is het fijn om anoniem met een vrijwilliger te kunnen chatten. Chat met de politie vraaghetdepolitie. Een chatgesprek kan over alles gaan zolang het maar te maken heeft met verlies. Heb je problemen en zoek je een luisterend oor voor jouw verhaal, online, anoniem en gratis ? Voel je je eenzaam of alleen en wil je graag je hart luchten?


Word je overspoeld door emoties, gedachten, zorgen en gepieker en ben je het overzicht kwijt? Vind je chat fijner dan bellen? Vertel je verhaal op onze chat. Gratis chatten met vrienden en vreemden gratis chat waar alles kan en mag zolang het maar binnen de regels valt! Afspraken rond chatten.


Om het chatten in goede banen te leiden, vragen we jullie om volgende afspraken te respecteren: Je kan bij ons terecht voor een goed gesprek. Wij proberen je op weg te zetten. We kunnen wel - samen met jou - zoeken naar de meest aangewezen oplossing. Als je binnen deze beschikbaarheid een keuze maakt als je je voorkeursdatum en -tijd opgeeft, heb je grote kans, dat er direct een chatgesprek ingepland kan worden.


Chatafspraken worden altijd per mail bevestigd door de coördinator.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts