maandag 2 april 2018

Binnenspeeltuin belgische kust

En toch komt het al eens voor dat je tijdens je uitstap wel eens een dagje minder mooi weer hebt… Maar, zelfs dan is het heerlijk toeven aan de Kust. Er staat ongetwijfeld allerlei leuks op het programma. De meeste kinderen zijn dol op binnenspeeltuinen.


Bij regenweer is het een ideaal alternatief om toch eens weg te zijn. Bekijk hier het overzicht van de binnenspeeltuinen in Vlaanderen en Brussel en lees de beoordelingen van de Bende van Vlieg-families. Voor eindeloos waterplezier kun je terecht in het overdekte waterparadijs Aquafun. Anders is er wel een ander leuk uitje in de buurt te vinden. Met ruim 9uitjes voor kinderen moet er wel wat tussen zitten.


Kijk op een van de gemeenten of maak een keuze voor een overzicht op provincie. Verschillende campings hebben een gevarieerd aanbod van accommodaties: standplaats, bungalowtent, stacaravan, chalet, appartement, mobile home. Met de Kids naar Zee, alles wat je zoekt om met je kinderen naar de zee te gaan.


Ook de mogelijkheid tot watersporten zijn bijna eindeloos! Reserveer nu een kindvriendelijk. De camping heeft een eigen recreatiemeer, met zandstrand en lange glijbaan, waar je heerlijk kunt zwemmen en watersporten. Cool is de mogelijkheid om te leren waterskiën.


In het hoogseizoen worden er ook spectaculaire waterskishows gegeven. Deze plek is gelegen in Oostende in de categorie Speelplein. Binnenspeeltuinen zijn er nog veel meer.


Binnenspeeltuin belgische kust

In Noord-Brabant alleen al kan je er meer dan vinden. Maar ook Limburg is vrij goed vertegenwoordigd met zo’n binnenspeeltuinen. Kinderstad Heerlen is trouwens een mooie mix van binnenspeeltuin en indoor pretpark. Wij gingen op zoek naar een aantal leuke, kindvriendelijke opties om te overnachten langs de kust. Daarnaast zijn er genoeg andere activiteiten voor jong en oud in de vakantieparken aan de Nederlandse kust.


Wij tippen de zeven leukste kustparken in Nederland voor een onvergetelijke strandvakantie. Gezellig met (kleine) kinderen op restaurant. Maar aan de kust vind je ongetwijfeld je gading.


Binnenspeeltuin belgische kust

Het is niet overal even gemakkelijk. Hier ontdek je een greep uit het aanbod van kindvriendelijke restaurants aan de Kust. Belgische kust met kinderen – overnachten. Tips voor leuke uitstappen bij minder goed weer. Natuur- en bezoekerscentra aan de Kust.


Op slechts minuten lopen van het strand. Op het park is een speeltuin en fietsverhuur. Topfit beschikt over een binnenspeelplaats waar kinderen zich naar hartelust kunnen uitleven. Men kan er terecht voor verjaardagsfeestjes. De jarige krijgt een speciale attentie, men kan er met zijn vriendjes spelen, er is een schminkstan pannenkoeken, drankjes en nog veel meer.


In Kids World kunnen ze klimmen, klauteren, glijden, springen en nog veel meer. Kinderen kunnen naar hartelust spelen in Kids World. Alles in een veilige omgeving voor kinderen van tot jaar. Kompas Camping Nieuwpoort is een verrassend complete vakantiebestemming.


Je vindt er alle faciliteiten én ingrediënten voor een perfecte vakantie aan zee. Heerlijk wandelen maar ook lekker relaxen en genieten van de zon. Hier tref je onder meer de Ploptuin, Anubis The Ride en de kermis van Samsom en Gert aan. Vakantieparken België kust. Wie eenmaal deze vakantiebestemming heeft ontdekt, wil niets anders meer.


De uitgestrekte stranden en de duinenpartijen zijn een lust voor het oog. Ga zonnen of uitwaaien op het stran spelen met de golven of zandkastelen bouwen met de kinderen. De lengte bedraagt ongeveer kilometer en omvat een tot 5meter breed zandstrand met de tot kilometer brede duinengordel erachter. Geen toeval dat je hier de laatste garnaalvissers te paard terugvindt.


In Ter Helme is het heerlijk vertoeven. Het ruime vakantiedomein beschikt over een geweldige speeltuin in de duinen. Je kan overnachten in kamers, studio’s en appartementen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts