maandag 12 februari 2018

Wat vinden jongens aantrekkelijk

Wat vinden mannen aantrekkelijk ? Aantrekkingskracht bij een man opwekken is makkelijker dan je denkt, mits je weet wat je moet doen. Op het internet kan je vele adviezen vinden over hoe dit zou moeten. Helaas is het merendeel hiervan regelrechte onzin. Het bewijs voor deze tips ontbreekt of is gewoon niet praktisch. Nee hoor, stiekem vinden jongens het best leuk dat we zo ons best doen om er goed uit te zien.


Wat vinden jongens aantrekkelijk

Girlscene zet girly gewoontes op een rij die jongens stiekem wel leuk vinden. Doe een duimpje omhoog als je het leuk vond. Wil je weten wat mannen onweerstaanbaar vinden bij vrouwen? Lees hier dingen die ze niet kunnen weerstaan aan een vrouw (en die je simpel kunt doen).


De belangrijkste dingen - Duration: 16:03. Wat jongens LEUK VINDEN aan meisjes - Duration: 4:15. Steven Vegter 143views. Ben je gelukkig in je liefdesleven?


Wat vinden jongens aantrekkelijk

Dan staan vrouwelijkheid en je vrouwelijk gedragen met stip op nummer één. Dit is wat het verschil maakt tussen een muurbloempje en een vrouw die alle aandacht opeist en waar de mannen letterlijk voor in de rij staan. Je moet je helemaal niet druk maken over wat jongens van je vinden ! Dat vage idee had ik ook altijd in mijn hoof maar wat blijkt? Vroeger had je misschien het idee dat je op een bepaald type viel.


Zo een met een Spaans-achtig uiterlijk en een lichaam van heb ik jou daar. De trui maakt je onschuldig, schattig en aandoenlijk. Je straalt uit dat je het jezelf comfortabel maakt en mannen vinden huiselijkheid soms óók heel aantrekkelijk. Als je tegen het gekriebel kunt gewoon doen dus! Een luchtig jurkje in de zomer vinden mannen geweldig, maar niet zozeer omdat ze kort zijn of veel huid tonen.


Ja hoor, wij hebben ze voor je verzameld: de zó-te-implementeren-minitrucjes die je onweerstaanbaar maken voor het andere geslacht. Dit is even een vraag voor het mannelijke deel van scholieren. Vinden jullie kleding belangrijk (ikzelf vind sommige dingen, ja sorry, adidasvestjes naar school etc. echt verschrikkelijk) En ook een vraag die ik mij afvraag, vinden jullie hakken mooi bij een meisje?


Uit een studie van een Australische universiteit bleek dat vrouwen met lange armen het vaakst als aantrekkelijk worden beschouwd door het andere geslacht. Mannen zijn eigenlijk hele simpele wezens en dan vooral op het gebied van vrouwen. Er zijn bepaalde dingen die mannen het meest aantrekkelijk vinden aan vrouwen (die bijna altijd gelden). We hebben ze hieronder voor je opgesom dus doe er je voordeel mee.


Wat vinden jongens aantrekkelijk

In de eerste plaats moet je beter worden met vrouwen. Leren wat ze mooi qua uiterlijk vinden is daar onderdeel van. In de tweede plaats moet je niet iets doen wat zij afstotelijk vindt. Maar dat je weet wat een vrouw aantrekkelijk vindt, wil nog niet zeggen dat je er snoeihard voor moet gaan werken om het te krijgen. Ok, goed nieuws dus: mannen vinden innerlijk erg belangrijk in hun partnerkeuze.


Maar we kunnen niet ontkennen dat uiterlijk ook zeker wel meespeelt. Dus wat vinden mannen aantrekkelijk in het uiterlijk van een vrouw? Trendystyle heeft het nagevraagd bij de redactie van Adversus, ons online mannen magazine (Waarschuwing: Adversus bevat macho-achtige content :-) Maar wat kun je ook anders van de mannen. Als je wilt dat een jongen met je gaat praten, dan moet je overkomen alsof je open staat voor een gesprek! Veel jongens vinden het uiterst aantrekkelijk wanneer een meisje naar hen lacht.


Er zijn een aantal sexy handelingen dat mannen zalig vinden ! Lees hier de items die mannen sexy en aantrekkelijk vinden in een vrouw. Meisjes hebben altijd al op een bepaalde manier de aandacht van een grote groep mannen kunnen krijgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts