maandag 28 september 2015

Oostende voor anker 2019 23 mei

Groots maritiem evenement met deelname van meer dan 1klassieke zeilschepen en tal van optredens en animatie. Jaar na jaar is dit festival de aantrekkingspool voor honderden schippers van klassieke schepen. Voir cette publication sur Instagram. OOSTENDE DE STAD AAN ZEE. Het festival van de Noordzee is een feest voor het watererfgoed van gisteren, vandaag en natuurlijk een knipoog naar morgen!


Ter gelegenheid van de 20ste editie van. Van de amper twintig schepen bij de eerste editie, is het nu een gepuzzel om de meer dan honderdvijftig. Het festival trekt ruim 1schepen aan, van A klasse barken en brikken, tot de kleinste overnaadse jol.


Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid. Van tot en met mei kan je meer dan 1authentieke schepen en vaartuigen op het Oostendse zeewater zien. Een feest voor het watererfgoed! En volgend jaar pakken ze het groots aan, de geest van Ensor zal dan alom aanwezig zijn.


Een impressie van zondag Mei , dat je hebt meegemaakt of zin heeft om toch eens voor een dag in dat aparte wereldje te vertoeven. Moeve, zet je in beweging. Gepost door Fabiana op 12:41. Dit e-mailen Dit bloggen!


Stuurloos zal daar optreden 11. Hydrograaf”, beter bekend als de “Pakjesboot”van de landelijke intocht. We mochten meevaren met de prachtige driemaster Artemis. Wij kregen de kans om mee te varen op een fantastisch zeilschip.


Vorig jaar startten de ploegen van Openbaar Domein met de vernieuwing van de Oostendse straatnaamborden. De laatste Ijslandvaarder O. Winkelen in De Kringwinkel is voor iedereen een andere ervaring. Je kan er niet enkel op zoek naar nuttige tweedehands spullen voor jezelf of anderen, maar ook voor hobbyverzamelaars is het assortiment een paradijs waarin zij een lang gezocht item kunnen bemachtigen.


May the joy and blessings of the holiday season live in our hearts all year long! If we could offer you just one thing this year, it would be an invitation to stop for a moment, come into your heart, and remember the deeper meaning. Klik hier voor meer info over deze veerdienst. De uurregeling voor de veerdienst vindt u hier terug.


Aan de twintigste editie van dit grote jaarlijkse maritieme evenement wordt deelgenomen door meer dan 1klassieke zeilschepen uit diverse landen. The program Is combining guitars, violins and Scottish back pipes supported by bass batteries. Deze kleine sport wordt snel populairder: sloeproeien NAUTICLINK (Nederland) Hilversum – Het roeien van wedstrijden in een sloep groeit de laatste jaren in populariteit.


Geniet hier even mee van het Festival van de Noordzee! Je werkervaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt onbeperkt meegenomen voor de bepaling van je startloon. Hoog bezoek uit Nederland. Voor meer info, klik HIER.


Oostende voor anker 2019 23 mei

Ook wordt er een HAREC-cursus ingericht (lesgever: Luc Decroos, ON7DQ). Klik HIER voor het volledig programma. Laatste toegang één uur voor sluitingstijd. Meer dan 1authentieke schepen en vaartuigen verzamelen zich van tot mei in de haven.


In groepen van maximaal passagiers begeleidt de kapitein u doorheen de haven langs de aangemeerde schepen waarna we op volle zee de schepen op een exclusieve manier ontdekken. De site is dagelijks open van tot uur. Het Mercatordok krijgt dit jaar aan de kant Vindictivelaan de middeleeuwse replicaschepen op bezoek. De Barge zal ingezet worden als podium voor muziekoptredens en de kamper Kogge zal open zijn voor het grote publiek. Enorm oude pandjes staan ingeklemd tussen betonnen hotelflats.


Dat maakt dat het een beetje een rommelige stad is, maar tegelijk is het er ook wel heel gezellig! Gezellige drukte op en naast de dokken. Nog tot en met zondag kan je de indrukwekkende schepen komen bewonderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts