donderdag 24 september 2015

Chatten met een dokter

Chatten met een dokter

Zij zijn in staat om jou een gezondheidsadvies op maat te geven. Dokters hebben het heel druk en kosten een heleboel gel dus die gaan nergens heen om gratis te chatten over hun werk. Er zullen gerust chatboxen en fora zijn waar ook wel eens een dokter zit, maar dan niet met dat doel. Steeds meer artsen appen met hun patiënten via een beveiligde app. Stel een gezondheidsvraag, geef een antwoord of praat mee op Dokter.


Voeg deze dan toe als vriend om in het vervolg direct met hem of haar een privegesprek te starten! Of een bijsluiter waarvan je niks snapt? Met de online Dokter op Zak app van FBTO krijg je snel antwoord op je medische vragen. Bijvoorbeeld omdat je geen tijd hebt om een afspraak te maken met je huisarts.


De online Dokter op Zak app is de hele week bereikbaar. Ook ’s avonds en in het weekend. Wanneer het jou uitkomt. Heb je een klik met een chatter? Een raar plekje op je huid?


Is er een site waar je online kunt chatten met een dokter ? Het antwoord moet uit minimaal 10. Wij en derden gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website goed werkt. Door op ‘accepteren’ te klikken, accepteert u dat wij daarnaast analytische cookies gebruiken om te meten hoe de website door u wordt gebruikt, zodat wij de website vervolgens kunnen verbeteren. Kies een Arts en Zorg locatie.


Hieronder vind je alle locaties van Arts en Zorg waar je je kunt inschrijven. Klik op de Arts en Zorg locatie bij jou in de buurt om direct naar de inschrijfpagina te gaan. Je kunt inloggen met een naam en een wachtwoord. Dit hoeft niet je eigen naam te zijn.


Als je bent aangemel kun je chatten met onze hulpverleners. Samen met jou kijken we wat we voor jou kunnen betekenen. Je hebt ook de mogelijkheid om een anoniem account aan te maken.


Er is een alternatief voor de overvolle wachtkamer en het drukbezette telefonische spreekuur. Of kan je via het patiëntenportaal van jouw ziekenhuis contact hebben met de medisch specialist om de uitslag van een onderzoek te bespreken. Welke vorm het e-consult ook heeft, het idee van deze digitale zorgdienst is dat je onafhankelijk van het tijdstip of de locatie contact kan hebben met je zorgverlener.


Chatten met de huisarts. Of hebt u een vraag over uw gezondheid? Niet meer naar een volle wacht-kamer vol ziekte-kiemen, geen vrij hoeven nemen van het werk, maar gewoon even contact zoeken via internet met de dokter. Ben een meisje van en sinds een jaar slik ik deze pil wegens heftige menstruaties met veel bloed en veel pijn. Door lage bloeddruk ook extra gevoelig voor flauwvallen in de menstruatieperiode, dus ik viel elke maand flauw) Fijn om nu minder last.


De komende weken kun je chatten op: Dinsdag september, donderdag september, dinsdag oktober en donderdag oktober. We helpen u graag met uw vragen. U praat dan direct met een van onze medewerkers. Dan is er even geen medewerker beschikbaar.


Chatten met een dokter

Vind dan uw antwoord bij de veelgestelde vragen. Of neem op een andere manier contact met ons op. Omdat Whatsapp niet veilig genoeg is gebleken, worden speciale zorg-apps populairder. Even chatten met de dokter.


Digitale zorg is ook praten met uw dokter via de webcam of beveiligde e-mail. Of internettherapie bij de psycholoog, of chatten met de behandelaar. Naast betrouwbare informatie over de ziekte en de vaccinatie biedt de site vanaf september ook de mogelijkheid voor jongeren om te chatten met een jeugdarts of verpleegkundige.


Het RIVM werkt hiervoor samen met GGD Amsterdam. U opent de app, start een chat en een verpleegkundige beantwoordt uw vragen. App de verpleegkundige is een snelle, simpele manier om een vraag te stellen aan een verpleegkundige. Want waarom helemaal naar het ziekenhuis als de dokter alleen maar wil weten hoe het gaat?


Thuis zelf bepaalde waardes checken en arts of patiënt trekken wel. Medewerkers van Haaglanden Medisch Centrum, van arts tot verpleegkundige, zitten vanaf vandaag uur per dag klaar om mee te chatten. Zo zijn er speciale chatrooms voor jongeren en volwassenen dus ook voor een spannende chat kan je bij Tjat. Je kan met iedereen tegelijk chatten of lekker in prive op 1. Op de chatbox zijn volwassen moderators bijna altijd aanwezig om te helpen met vragen.


Ze zorgen dat jij gezellig en ongestoord kan chatten en nieuwe vrienden maken. Let op, deze gratis medium chat is Engelstalig, dus u dient de Engelse taal wel te beheersen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts