donderdag 6 augustus 2015

Chat voor jeugd problemen

Werkt de chat niet goed? Soms kan het druk zijn op de Luisterlijn chat. Lukt het niet om een chatgesprek te krijgen? Schrijf dan je verhaal op via de e-mail of de telefoon, of probeer het later nog eens. Gezellig chatten met anderen, ontmoet nieuwe mensen op de chat met dezelfde interesses, maak je eigen chatbox aan, speel gratis online spelletjes en leer leuke mensen kennen voor een flirt of misschien zelfs wel een date of een serieuze relatie.


Praat er online over met onze hulpverleners via de chat. Hier kun je (anoniem) je verhaal kwijt. In deze week wordt bij jongeren openheid over psychische problemen gestimuleerd. Klik op de button hieronder om een chat gesprek te starten.


Chat met Schoolformaat. Je kunt bij ons terecht voor allerlei. In de chat zijn er vaak operatoren te vinden. Dit zijn beheerders en kunnen chatters die zich niet aan de regels houden verwijderen.


Geen operatoren online? Gebruik de Negeeroptie! We zijn er voor iedereen, chatten over problemen jeugd. Heilichloo, Heilighelo of Heyloo. Je verhaal wordt aandachtig gelezen.


Op onze chat kun je chatten fiets gestolen waar zoeken diverse onderwerpen het is een plek voor iedereen die wilt praten over je ziek zijn of problemen die je tegenkomt in je leven. Zoek je even een luisterend oor om. Ieder gezin heeft wel eens problemen , maar bij sommige gezinnen lukt het niet om de problemen zelfstandig, dan wel met ondersteuning van vrijwillige hulpverlening, te verminderen. Hulp voor jongeren Gemeente Delft.


Ga naar de homepagina Gemeente Delft. Logo van Delft dat naar de homepagina leid. Jongeren die chatten met getrainde leeftijdsgenoten over hun problemen hebben daar baat bij, blijkt uit onderzoek van het SCO-Kohnstamm Instituut naar het. Bij een Sense-spreekuur kan je terecht voor een gesprek over alles wat met seks te maken heeft, zoals soa’s, anticonceptie of seksuele problemen.


Linda de Munck bezocht dokter Rosa, omdat ze meer wilde weten over verschillende soorten anticonceptie. Dan kan telefonische hulpverlening of online hulpverlening interessant zijn. Bij een aantal organisaties kan je terecht voor een telefonisch gesprek of een online chat. Heb je een klik met een chatter? Jeugd chat liever over problemen.


HENGELO - Veel jongeren chatten liever over hun problemen dan dat ze erover praten. Vooral als de problemen groot zijn. Bel, mail of chat met Awel. Elk gesprek is anoniem en gratis. Wat we doen, hoe we zorg dragen voor anonimiteit, hoe je kan helpen, en nog veel meer.


Opvoeden is leuk, maar niet altijd makkelijk. Het is daarom goed dat je steun zoekt als je problemen tegenkomt. Ook kan het zijn dat je zelf problemen hebt, waardoor het verzorgen of opvoeden niet goed gaat.


Door hulp te zoeken help je jezelf en je kinderen. Praat over je problemen met een familieli een vriend(in). Dat is de verzamelnaam voor alle manieren waarop ICT gebruikt wordt voor het verbeteren van de informatievoorziening in de zorg.


Voorbeelden daarvan zijn elektronische dossiers en verwijsindexen, e-learning en gecomputeriseerde interactieve screening van problemen , stoornissen en ziekten. Op Marocchat kun je chatten, en dient als ontmoetingsplek voor Marokkanen over de hele wereld! Je voelt je niet meer veilig, je voelt je vervantwoordelijk of schuldig. Soms zijn de problemen van je ouders zo groot dat jij het liefst wilt weglopen. Praten over problemen van je ouders.


Weet dat je niets aan hun problemen kunt doen. Alleen zijzelf kunnen deze problemen oplossen. Voor WAT WAT is geen topic te gek of taboe te groot. De meeste van deze datingsites hebben een eigen chat en bij alle vermelde websites is het aanmelden gratis. KOPP Doe-Praat groep (8-jaar): Een lotgenotengroep voor kinderen die een ouder hebben met psychische problemen of verslavingsproblemen.


Zij ervaren in de groep (h)erkenning, mogen praten over hun ervaringen ten aanzien van de ziekte van hun ouder en oefenen met het opdoen van diverse vaardigheden als assertiviteit, vragen om steun en herkennen van gevoelens. Het helpt om met andere ouders uit te wisselen waar u tegenaan loopt. U kunt uw verhaal vertellen en het kan goede tips opleveren. Dankjewel voor je begrip en geduld! Uitzonderlijk kan het gebeuren dat een gesprek wegens technische problemen vroegtijdig wordt afgebroken.


Dit betekent niet dat we geen gesprek met je willen. Mocht je dit tegenkomen, probeer het dan zeker nog eens opnieuw. Klik hier om tijdens de openingsuren naar de chat te gaan Hoe werkt het?


Slimme live chat voor uw website of webshop. Communiceer op een manier die heel gebruikelijk voor mensen is. De chat van Smartsupp stelt u in staat om persoonlijke gesprekken met uw klanten aan te gaan en een langdurige relatie met hen op te bouwen.


Chat voor jeugd problemen

Schulden, werklooshei middelengebruik, radicalisering, psychiatrische problematiek –het zijn maar een paar voorbeelden van waar jongeren soms mee te kampen hebben.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts