vrijdag 8 januari 2021

Zekere voor het onzekere

Richard Janssen – Het onzekere voor het zekere Deze casus typeert naar mijn mening de derde periode, waarin financiële waarden belangrijker zijn geworden. In het verlengde van wat hier vandaag gezegd is, zou ik, misschien om het zekere voor het onzekere te nemen, een aantal opmerkingen willen maken. As for what was said earlier, I should like to make a few remarks, which might be bad for my health. Indien het gemakkelijk verandert, kunt u het zekere voor het onzekere nemen en het hogere risiconiveau als het algemene risico van het consumentenproduct nemen. Samen met Zwitserland is Nederland koploper op het gebied van verzekeringen.


Zekere voor het onzekere

En in de meeste gevallen wordt deze schade, net als verlies en diefstal, nu niet gedekt door uw reguliere verzekering. Het is een natuurlijke reactie om deze kwetsbaarheid zowel voor onszelf als voor anderen te verbergen, maar het is ook een potentiële bron van kracht. Kwetsbaarheid wordt kracht wanneer men de moed heeft om niet meteen te vluchten voor de onzekerheid dan wel ze te overschreeuwen. Voorbeeldzinnen voor zekere voor het onzekere in het Engels.


Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Gevonden zinnen matching zin het zekere voor het onzekere nemen. Vertaling herinneringen worden gecreëerd door de mens, maar gericht door de computer, wat kan leiden tot fouten.


Ze komen uit vele bronnen en worden niet gecontroleerd. Ik kies deze zomer dus maar voor. Op dit brede concept van sociale zekerheid is het huidige stelsel, ondanks enkele forse ingrepen in de laatste tien jaar, nog altijd gegrondvest. De doel-stelling van het bieden van inkomenszekerheid raakt echter zienderogen op de achtergrond.


Simpel gezegd lijkt het me beter meteen het zekere voor het onzekere te nemen dan later spijt te krijgen. Het zekere voor het onzekere , of liever niet? Is een bevolkingsonderzoek naar een nare ziekte een soort loterij?


De overeenkomst is in ieder geval dat de meeste deelnemers niets winnen. Veel van het menselijk handelen is te herleiden tot doodsangst. Toch zijn mensen bereid te sterven voor hun kinderen, idealen of vaderland.


Het idee dat alles waar jij voor staat doodgaat, is nog veel erger dan dat jij zelf sterft. Dit is de missie van de filosofie: uitvinden waar wij voor staan. Waar wij voor staan is veranderlijk met de tijd.


Zekere voor het onzekere

Dus neem je het zekere voor het onzekere. Met als gevolg dat de dingen blijven zoals ze zijn. Vertrouw maar soms ook frustrerend. De zomervakantie biedt een mooie gelegenheid om het eens om te draaien, zoals de titel en voorstelling van dit geborduurde schilderij aangeeft: Lasciare il certo x l’incerto. Conjugation of het zekere voor het onzekere nemen : see nemen.


Behalve voor het vertalen van woorden, kun je bij ons ook terecht voor synoniemen, puzzelwoorden, rijmwoorden, werkwoordvervoegingen en dialecten. Zekere voor het onzekere : schroeven in gevel Gigant Apeldoorn. Het is nog onduidelijk waardoor zondagavond een plaat van het Huis voor Schoone Kunsten in Apeldoorn is gevallen. Context sentences for het zekere voor het onzekere nemen in English.


These sentences come from external sources and may not be accurate. Dat meldde de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) in een. Contracten gelden niet altijd alleen tussen de opstellers, de contractspartijen, maar in bepaalde gevallen ook voor niet-contractspartijen (lees: derden). Toezichthouder De Nederlandsche Bank (DNB) neemt met zijn ingrepen op de woningmarkt het zekere voor het onzekere.


Kinderen lopen het meeste risico, omdat ze nog in de groei zijn. Hun schedel is nog niet uitgehard en hun hersenen zijn nog niet volgroeid. Wat dat precies betekent weet nieman maar ik zou zeggen: better be safe than sorry.


Zekere voor het onzekere

Oftewel: laten we het zekere voor het onzekere nemen en toch enige voorzichtigheid in acht nemen. Het is niet zonder reden dat het Hof, door de taal die het in dit soort zaken gewoonlijk gebruikt, het zekere voor het onzekere neemt. EurLex-en (38) It is not for no reason that, by the language it typically uses in these types of cases, the Court usually errs on the side of caution.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts