dinsdag 1 december 2020

Zo man zo vrouw

Met zijn scherpe tong en zijn uitstekend gevoel voor mode duikt Jani in de meest extravagante en foute kleerkasten. Tijd voor een nieuwe kledingstijl! Maar krijgen de potige dames Jani klein? De audio is tussen 18:en 19:verwijderd wegens een copyright claim. Er zijn ondertitels voorhanden.


Officeel Gemaakt Door Vijf. Want wie dacht dat BV’s wel gebeiteld zitten qua garderobe, he. Op kerstdag gaat het nieuwe seizoen. Jani krijgt meer dan alleen Geerts kleerkast te zien.


Premium Loading. Skip trial month free. Wereldberoemd in Groot Erpe-Mere is het, de kledingzaak van Jeannine (77). Directed and edited by Kristof Van Den Berg. Compositing, Graphics and VFX bij redCabbage.


Jani is op pad met een echtpaar dat dringend een make over nodig heeft. Slaagt hij erin om het koppel wat smaak en stijlgevoel bij te brengen? Op Vijf ging het met gemak over. Hij gaat op zoek naar koppels die niet al te modieus zijn, om hen volledig te restylen. Zo man, zo vrouw make-over.


Jens is helemaal gek van Volkswagen. Na zijn dagtaak in de fabriek van Volvo, knutselt Jens vol passie aan. Dit keer duikt hij in de goedgevulde maar volledig foute kleerkast van Tiffany en Sam, een koppel dat elkaar al jaren kent maar nog niet zo lang samen is. Vanaf vanavon omstreeks 20u3 wordt voor het eerst het startschot gegeven aan het nieuwste seizoen op TV-zender VIER. Een zeer emotionele ‘Boer zkt.


Zo man zo vrouw

Vanavond heeft Jani de eer om een dame met ervaring te. Vrouw ’ vanavond: Marianne kan het. Sinds vrijdag september iedere week om 21.


Na tien seizoenen van het populaire programma mag Jan Kazaltzis (39) zijn koppels voortaan op VIER restylen, in plaats van op VIJF. Ook deze week strooit hij zijn adviezen kwistig in het rond wanneer hij een nieuw. Er wordt begonnen met het grondig leeghalen van de kledingkasten en het verwijderen van hun foute outfits.


Zo man zo vrouw

Posters Posters can be used in coverflow applications and in social media applications. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Op VIJF ging het programma geregeld over de 250. Jani Kazaltzis zal voortaan op de grote broer van VIJF koppels restylen. Bij SBS zijn ze ervan overtuigd dat een verhuis naar VIER nog meer kijkers naar het programma kan lokken.


Ontdek de trailer en extra informatie. Ontspanning : Steph omschrijft de kleerkast van zijn vrouw Greet als het Printjes Paradijs, maar zelf is hij ook niet vies van een modeblunder. Met de herhalingen erbij loopt dit op tot 250.


Maar voor één keer zijn het niet alleen de kleren die de show stelen. Thomas heeft namelijk een stevige verrassing in petto voor Bieke. En wanneer Jani de kast van Thomas onderzoekt, wordt alles snel duidelijk: hij vindt een ring.


Jani gaat een van zijn spannendste make-overs tegemoet wanneer Tommy zijn hulp inschakelt om het hart van. Vlaanderens bekendste modegoeroe is weer helemaal terug! Op het eerste gezicht lijken de twee absoluut niet bij elkaar te passen.


Zo man zo vrouw

Ze hebben elkaar jaar geleden leren kennen in het uitgaansleven en hun stijl is daar duidelijk ook blijven hangen. Alles over zo man zo vrouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts