woensdag 17 juni 2020

Wat heeft een vrouw graag

Zij dachten dat het wel leuk zou zijn om een lijstje van dingen op te stellen die ze de moderne man graag zouden willen zien doen tussen de lakens. Ondanks dat we romantiek en seks heerlijk vinden, willen we soms gewoon op de bank hangen, vertellen over wat we zien op televisie, hoe onze dag was, met wie we hebben gepraat, wat er is gebeurd toen we naar huis gingen en misschien zelfs wel over het meisje achter de kassa van de supermarkt waar we zojuist boodschappen hebben gedaan. Maar gelukkig ligt het net allemaal wel wat genuanceerder.


Wat heeft een vrouw graag

En zijn er slechts dingen die een vrouw echt wil van een man. Maak het beste van wat je hebt Er knap uitzien is absoluut geen noodzaak om aantrekkelijk te zijn voor een vrouw. Want wat een vrouw vooral graag ziet, is een man die het beste maakt van wat hij heeft. En als een vrouw hierover begint, moet ik vaak misverstanden uit de weg ruimen.


Je kan namelijk geen paleis bouwen, voordat je het lelijke flatgebouw wat nu op die plek staat hebt gesloopt. Voordat een vrouw bij mij komt heeft ze al jaren beïnvloeding erop zitten. En bovenal: vrouwenbladen.


Net als de vrouw wil een man ook zichzelf kunnen zijn bij zijn vriendin. Simpel: Deze Dingen Benieuwd wat een vrouw wil van een man en waar vrouwen op zoek naar zijn in een relatie, in bed of wat ze graag willen horen? Wat wil een man in bed?


Als je willekeurige mannen vraagt wat zij graag zouden willen in de slaapkamer hebben ze daar vaak hele uiteenlopende antwoorden op. Toch wordt dit in weinig gevallen met. Hoe wil een vrouw graag worden beroerd — en met wat ? Met behulp van een aantal ervaren dames heeft Esquire de mythes en feiten even op een rijtje gezet.


Ongetwijfeld heb je weleens meegekregen. Dit geldt niet alleen voor beloftes gemaakt aan de vrouw maar voor alle aspecten van het leven zoals werk en wonen. Als je een vrouw iets belooft om haar het hof te maken dan moet het ook waargemaakt worden. Een vrouw heeft graag een man die zijn beloftes nakomt. Een man die je het gevoel geeft vrouw te zijn Voor veel vrouwen is respect de belangrijkste eigenschap welke ze zoeken bij een man.


Het is niet alleen een vereiste, het is ook iets wat opwindt! Een man die een vrouw respecteert en waardeert voor wat ze is heeft het vermogen om haar als was te doen laten smelten. Koop af en toe sexy lingerie.


Of het nu een babydoll is of jarretellen, een korset of een mooi setje, hij zal er GEK van worden! Zijn moeder komt op de eerste plaats. Sorry dames, je kan niet altijd nummer één in zijn leven zijn.


Zij heeft hem gedragen, is bevallen van hem en heeft hem opgevoed - daar kan je niet tegenop. Soms willen mannen zich gedomineerd voelen door een vrouw. Een man vindt het geweldig als je hem met de rug tegen de muur duwt, of met harde hand op bed gooit, om hem vervolgens tot een spectaculair hoogtepunt te brengen. Mannen zijn graag de baas in be maar het loont zeker om deze rol eens over te nemen van de man.


Als ze die zaken krijgen van een vrouw , raken ze verslaafd aan haar. Ik weet dat dit als een extreme claim klinkt. Maar zie het maar zo: Mannen vinden vrouwen ontzettend leuk. Maar het verschil tussen of we een vrouw leuk blijven vinden of dat onze aandacht verslapt, is de mate waarin zij ons geeft wat haar geweldige uitstraling belooft. Al jaren zijn zowel mannen als vrouwen op zoek naar de ideale partner, maar wat zoekt een man in een vrouw en andersom.


Helaas blijkt het voor mannen niet gemakkelijk om een liefdevolle vrouw te vinden. Dat jij nu dit artikel zit te lezen, over welke signalen een vrouw afgeeft wanneer ze interesse heeft in jou, komt omdat je stiekem een enorme behoefte hebt aan zekerheden zodra het op vrouwen aankomt. Want je zal de interesse van een vrouw toch eens verkeerd inschatten en ze zal je toch eens afwijzen. Een ander ding wat ik graag op voorhand gehoord had was dat niet iedere moeder vanzelfsprekend na de bevalling op een roze wolk zit te genieten.


Ik had een heel zware bevalling van mijn eerste en een postnatale depressie en ik begreep maar niet waarom al die ‘ouders van nu’-verhalen zo anders waren dan mijn realiteit was. Lees maar eens wat er aan het eind van dit loflied staat. HEER moet worden geprezen. Deze vrouw weet dat een leven met God het fundament van wijsheid en inzicht is.


Dat maakt haar tot een sterke vrouw. Er is geen sprake van kampen, er is sprake van onderzoeken wat een man kan doen als er minder seks is dan waar hij behoefte aan heeft. Het kan zijn dat hij stappen te zetten heeft en het kan zijn dat het belangrijk is dat de vrouw naar een therapeut gaat en onderzoekt wat er bij haar aan de hand is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts