vrijdag 10 november 2017

Bij jou of bij jouw thuis

Bij jou of bij jouw thuis

Volgens Kramers Nederlands woordenboek heeft thuis twee betekenissen. In het ene geval is het een bijwoor zoals: jij zit thuis bij de televisie, dan vertaal je het naar bij jou thuis. Dit kan je vertalen naar jouw thuis. De correcte vorm is bij jou thuis.


Op dezelfde manier zeggen we ook bij mij thuis , bij hem thuis of bij Lisa thuis. Jouw Thuis is een initiatief van Portaal. Deze aanpak ontwikkelen we samen met bewoners, fabrikanten en leveranciers. We vinden het belangrijk om eerst op kleine schaal ervaring op te doen. Een tuinfeest om een belangrijke verjaardag te vieren, een communiefeest of een huwelijk in ware sprookjesstijl?


Wij organiseren met veel goesting een foodtruckfestival op maat van jouw smaak. Wij zijn de beste keuze voor bij jouw thuis. Bij ons krijgt u waar voor uw geld. Onze speeltoestellen hebben een lange levensduur omwille van de kwalitatieve materialen.


Kortom wij zijn de ideale partner voor de realisatie van de speelhoek in uw tuin. De juiste spelling is: Ik heb jou jouw auto zien parkeren. Jou is een persoonlijk voornaamwoor jouw is een bezittelijk voornaamwoord. Twijfelt u tussen jou en jouw , dan kunt u de vormen het best vervangen door u en uw.


Je bent op zoek naar een keuken die helemaal bij je past, maar je ziet op tegen de urenlange zoektocht en het bezoeken van showrooms. Kok Keukendesign heeft de oplossing: We adviseren je thuis , in jouw vertrouwde omgeving. Vul ons contactformulier in en wij komen bij je langs om de ideale keuken te ontwerpen.


Een laadpaal bij jou thuis Met een thuislaadpunt van Eneco eMobility kun je altijd zorgeloos op weg. Als je thuis woont kun je begeleiding krijgen van een geestelijk verzorger. Er zijn verschillende mogelijkheden, dus lees onderstaande tekst goed door om te kijken wat het beste bij jou past.


De beste theoriecursus voor scooter, auto en motor. Of op het stran op de bank, vul eigenlijk zelf maar in. Waar jij wil kun je de theoriecursus volgen.


Bij jou of bij jouw thuis

Sommige keukens zijn niet in woorden te vatten. Leent jouw huis zich hiervoor? Nodig ons dan vooral uit! Wij komen graag bij jou langs om de ruimte in ons op te nemen. Zie films uit het filmtheater direct bij jou thuis.


Mis nooit meer een film en bekijk het aanbod van jouw filmtheater nu ook gewoon thuis. Maak jouw kamers in huis gezellig en sfeervol. Daarmee is er altijd wel een stijl die bij jou past.


Daarom hebben wij daar veel keus in. Want met een ruim assortiment is er altijd wel iets te vinden voor jou ! Je woont zelfstandig en redt jezelf goed. Toch is het fijn om soms voor praktische ondersteuning op ons terug te kunnen vallen. Dat is wonen met ondersteuning thuis ! De begeleiding richt zich bijvoorbeeld op de organisatie van je huishouden, stimuleren van je persoonlijke verzorging, regelen van geldzaken of hulp bij het nemen van besluiten.


Wanneer je interesse hebt in begeleiding aan huis ontvangen wij graag je adres en telefoonnummer. Onze psychologe zal dan binnen twee werkdagen contact met je opnemen om door te spreken wat jouw wensen zijn, na te gaan of zij je kan helpen bij de problematiek die je ervaart en een afspraak te maken voor een eerste gesprek. Maar dit doen wij niet alleen in onze winkel in Reutum, maar ook bij jou thuis ! Tegen een kleine vergoeding van euro komen wij thuis langs om goed te kijken naar de sfeer.


Thuis zien we meteen welke uitdagingen er liggen en kunnen je optimaal adviseren wat je nodig hebt om van jouw huis een thuis te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts