vrijdag 5 februari 2016

Psychiatrisch ziekenhuis h hart ieper

Psychiatrisch Ziekenhuis H. Ons ziekenhuis maakt deel uit van de vzw Gezondheidszorg. Gelegen in een historisch (zeer mooi) pand die doorheen de laatste jaren werd gerenoveerd. Aanbod voor diverse doelgroepen zoals personen met een alcoholproblematiek, borderline,. PSYCHIATRISCH ZIEKENHUIS H. HART - IEPER Beste lezer, Intramurale en extramurale voorzieningen in de geestelijke gezondheidszorg zullen in de toekomst nog intenser samenwerken (door art.


1van de ziekenhuiswet). Hospital in Ieper , West-Vlaanderen. Het gaat om een samenwerking tussen ons ziekenhuis, CGG Largo en het Jan Yperman Ziekenhuis Ieper en bestaat uit groepstherapie gedurende weken, telkens op dinsdagnamiddag.


Werelddag van de Geestelijke Gezondhei een driedaagse ‘Film en psychiatrie’. Iedere vertoning wordt voorafgegaan door een inleiding omtrent de psychiatrische thematiek van de film. Join LinkedIn today for free. Op het einde van de 19de eeuw was er reeds een psychiatrisch ziekenhuis in Ieper in de Lange Torhoutstraat. Het bood verzorging aan ongeveer 1mannen.


Bijna nergens ter wereld belanden zoveel psychiatrische patiënten in een ziekenhuisbed. De Morgen onderzocht meer dan. Met 5medewerkers en artsen is het één van de grootste werkgevers in de regio Ieper. De vzw vertegenwoordigt als rechtspersoon verschillende organisaties die actief zijn binnen de geestelijke gezondheidszorg: P. De opendeurdagen die op deze inhuldiging volgden, richtten zich op buurtbewoners en geïnteresseerde niet-professionelen. Het psychiatrisch ziekenhuis H. Familie behandelt volwassenen met diverse psychische kwetsbaarheden met zorgprogramma’s op maat.


Onze grote expertise in een breed scala van behandelingen helpt u vooruit. Medewerkers en artsen streven naar een persoonlijke aanpak om samen te werken aan uw herstel en toekomst. The latest Tweets from P. View Maaike Verwee’s full profile. Your colleagues, classmates, and.


Inscrivez-vous sur LinkedIn gratuitement. Activiteiten en contactpersonen. View Anneleen Tansens’ full profile.


Een tijdlang deed het ziekenhuis dienst als burgerlijk hospitaal, tot er na herhaalde beschietingen van het complex weinig meer overbleef. Zoals vele gebouwen in Ieper werd ook het H. Onze multidisciplinaire teams begeleiden u op weg naar uw herstel. België, Op deze pagina. Men kan zich ook aanmelden voor raadplegingen bij een psychiater in het psychiatrisch ziekenhuis. Samen met de andere partners in de regio bouwen ze zorgprogramma.


Psychiatrisch ziekenhuis h hart ieper

Guy Touquet (67) na jaar de fakkel van hoofdgeneesheer doorgegeven aan dr. Wij bieden personen met een psychiatrische aandoening een geïndividualiseerde en deskundige behandeling in een vriendelijk klimaat. Verdere inlichtingen (o.a. inschrijvingsmogelijkheid) volgen in de komende weken.


Vijfdejaars Atheneum in zee met vertelkunstenaar. Hart Ieper , donderdag, 18. Ieper De leerlingen van het vijfde jaar Verzorging van het GO! Technisch Atheneum Ieper.


Psychiatrisch ziekenhuis h hart ieper

Eddy Deproost is directeur patiëntenzorg van de Kliniek Sint-Jozef te Pittem. De gegevens die we verzamelen zijn alleen die gegevens die nodig zijn voor het juiste gebruik van onze service. Het aantal deelnemers is beperkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts