dinsdag 10 november 2015

Kalender de schakel 2018

Kalender de schakel 2018

Schakel is actief over het volledige Vlaamstalige gebied en is o. Het zijn gezellige bijeenkomsten met aangepaste dansmuziek in sfeervolle zalen. Bij elke mail zal er opgewezen worden dat de eigen gegevens verwijderd zullen worden op eerste verzoek. Hou zondag augustus vrij want dan wordt De Schakel weer georganiseerd. De Schakel zal de verzamelde gegevens nooit aan andere partijen verstrekken. Van Meersel-Dreef tot Herselt en van Brecht tot Balen.


In bijna de hele Antwerpse Kempen zal weer ge- schakel -d worden. Nieuws We gaan alles geven voor de Warmste Week. Van tot en met december zetten we naast het cultuurcentrum van Waregem een opwindend wintercircus op. Rondom de voorstelling van het internationaal gezelschap Zirkusspektakel FahrAwaY (ch) bouwen we een gezellig dorp waarin iedereen kan knutselen aan een kartonnen stad. Wil je ons nieuw seizoen ontdekken uit eerste hand?


Kom dan op dinsdag juni om 20. Für die einzelnen Bundesländer bieten wir jeweils eine Übersicht mit den regionalen Feiertagen und Ferientermine. Het is niet alleen een kalender , maar ook een bron met informatie over onze school en ons onderwijs. In de jaarkalender voor ouders kunt u de diverse activiteiten, vrije dagen en schoolvakanties van dit schooljaar terugvinden. Er is tevens groep van ca.


We streven ernaar deze toegang na de kerstvakantie te openen. Een andere aanpak voor het te laat komen van leerlingen op de basisschool. De schakel naar jouw toekomst. Naast de schoolgids geven wij deze jaarkalender uit.


Hierop vindt u informatie die voor u van belang is voor het schooljaar. Bewaar deze kalender goed en noteer belangrijke data in uw agenda. Te voet wordt er gestart aan de Roularta om uur, met de fiets verzamelen we om 14. We worden verwacht voor de koffie vanaf 15. Boothuis’ (ingang via Rosarium).


Kalender de schakel 2018

Voorwoord _ Geacht publiek Beste dames en heren CC De Schakel heeft er intussen een lange geschiedenis op zitten, de 50ste verjaardag komt langzaam aan de horizon piepen, la grande dame wordt. Het was donderdag in de avond om uur en het duurde tot acht uur en het was bij De Schakel op mijn school. Er waren klassen die open waren maar niet allemaal. In sommige klassen kon je eten en sommige spelletjes doen.


We begonnen met de kleuters en de peuters. Bekijk al onze evenementen in de agenda. We kozen voor De Schakel omdat het een gezellige school is met veel persoonlijke aandacht voor de leerlingen. Onze kinderen kunnen en mogen er zichzelf zijn, er wordt goed naar ze gekeken en geluisterd.


Van daaruit worden ze gestimuleerd om hun talenten te ontwikkelen, maar ook ondersteund bij het werken aan hun leerpunten. In overleg met de kinderen zal er een uitje gepland worden voor de beide plusklassen. Te zijner tijd worden ouders hiervan per mail op de hoogte gebracht. Op onze school willen we de kinderen meer bieden dan alleen ‘basiskwaliteit’. Wij werken gemotiveer bevlogen en vakkundig.


De kleur rood van onze huisstijl staat symbool voor onze passie voor onderwijs. Na weken vakantie zijn we deze week aan een nieuw schoolseizoen begonnen! Unter dieser URL immer den aktuellen Kalender mit Monaten. Stan kalender en uitslagen 1ste afdeling. Plaatsingsdatum duidelijk aangeven.


Tekst opmaken in lettertype Tahoma pnt. Anonieme tekst en advertenties worden niet geplaatst. RadDatePicker Open the calendar popup. Dit maakt natuurlijk niet uit. Traditioneel blikken we in onze blitzavonden en Schaken for Life) en kijken we ook wat er komende weken op het programma staat.


In de onderbouw is de starttijd in het rooster altijd 8. Als leerlingen stagelopen geldt dit ook als lestijd. In het rooster voor die leerlingen wordt dat opgenomen. Gemeenteschool Baasrode de schakel dendermonde.


Kalender de schakel 2018

Schoolreis kleuters – sportdag – MOEV-activiteiten – culturele activiteiten en didactische uitstappen klassen: datum moet nog bevestigd worden. Geel - Steeds meer deelnemers willen de vakantie afsluiten met de Geelse fietstocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts